Magazin
19 Mar 2021 10:50 Son Güncelleme: 19 Mar 2021 13:24

Baj J'den ilginç 'Kerem Bürsin' savunması! Şaka kartonlarının kurbanı olmuş!

Yaptığı şaka nedeniyle Kerem Bürsin'in ödül aldığı sahneyi terk etmesine neden olan Bay J 'şaka kartonlarının' kurbanı olduğunu açıkladı.

Kerem Bürsin'e ödül salonunu terk ettiren şakasının ardından Bay J o an yaşadıklarını anlatırken, 'şaka kartonlarının' kurbanı olduğunu söyledi. 

Bay J sunuculuk yaptığı ödül töreninde Kerem Bürsin için "Bu yıl bölüm başına 120 bin lira alarak bu zorluğa katlandı" demişti. Bu sözlerin ardından Kerem Bürsin de ödülüyle birlikte tören salonunu terk etmişti.

Gündemde uzun süre tartışılan bu şakanın ardından Bay J, özür dileyerek açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bugün Sabah gazetesinde Yüksel Aytuğ, şakayla ilgili detayı köşesine taşıdı. Aytuğ, Bay J'den gelen açıklamayı köşesinden okurlaryla paylaştı. 

Bay J'nin açıklamasında 'şaka kartonlarının' kurbanı olduğunu ifade etti. 

Yüksel Aytuğ'un köşesine taşıdığı Bay J açıklaması şöyle: 

BAY J'DEN SAVUNMA

Sunduğu ödül töreninde Kerem Bürsin için "Bu yıl bölüm başına 120 bin lira alarak bu zorluğa katlandı" diyen ve bu sözüyle kimilerinden tepki, kimilerinden övgü alan Bay J'den mesaj geldi.

İşte ünlü sunucunun savunması: "Sevgili Yüksel, gecenin başında yapacağım şakaya ödül töreni trafiği yüzünden vakit kalmadı. Ben de kartı geriye attım. Sonra kulaklıktan 'Abi oyala biraz, bağlantı' filan dediler. Şaka kartonlarını çıkarttım. Kerem'in üstüne denk geldi şaka. Talihsizlik aslında. Başta yapsam, kimse konuşmayacaktı. Ilımlı yazın için de çok teşekkür ederim."