Televizyon
04 Eyl 2017 08:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:05

Bahtiyar Ölmez'in başrol oyuncusu kim oldu?

atv'nin yeni dizisi Bahtiyar Ölmez'in kadrosu belli olmaya başladı.

Ekim ayında atv ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan 'Bahtiyar Ölmez' dizisinin uzun süredir merakla beklenen oyuncu kadrosunun başrol oyuncusu Yetkin Dikinciler oldu.

Heyecanla dolu, komedinin ve eğlencenin bir an bile düşmeyeceği bir dizi olan Bahtiyar Ölmez’in başrolünde, Yetkin Dikinciler olacak. Üzerinde uzun süredir büyük titizlikle çalışılan Bahtiyar Ölmez adlı komedi dizisinin oyuncu kadrosunda, sürpriz birçok ünlü isimde yer alacak.



Salih Tuna’nın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Muharrem Gürer, yönetmenliğini ise, Cem Tabak üstleniyor.

Bayram sonrası çekimlere başlanacağını belirten Muharrem Gürer, “Oyuncu kadromuzu hemen hemen tamamladık sayılır. Çekim yapılacak olan mekanları ise, özel bir ekiple belirledik. Temposu hiç düşmeyen, seyircinin gülmekten kendini alamayacakları ve şimdiye kadar görülmemiş bir mafya komedi dizisiyle seyircilerin karşısına çıkacağız. “Bahtiyar Ölmez” dizisi usta gazeteci olan eniştem Salih Tuna ile uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Oyuncu seçimini titizlikle yaptık. Yetkin Dikinciler, oynadığı dizilerde ki canlandırdığı her karakter ile büyük beğeni toplamış olan bir isim. Birçok oyuncu ile görüştük fakat bu rolün hakkını oyunculuktaki başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yetkin Dikinciler’in yapabileceğine kanaat getirdim. Salih Tuna’nın Huzur Sokağı ve Kertenkele gibi dizilerle nasıl başarılı bir iş çıkardığını tüm Türkiye gördü. Şimdi sırada Bahadır Ölmez var”, dedi.

İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan çalıştığı hiçbir işte tutunamayan Bahtiyar Ölmez’in hayat hikayesine odaklanan dizinin konusunun ise, tanınmış ünlü bir mafya babasının ölümünün üzerine ona çok benzeyen birinin mafya babasının yerine geçerek sahte mafya babası olduğunu belirten Gürer, dizinin farklı sürprizlerle, ekran başındaki seyircilere oldukça heyecanlı anlar yaşatacağını belirtti.

Ekim ayında ilk bölümüyle atv ekranlarında olacak olan “Bahtiyar Ölmez” güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü, planlanan görkemli çekim mekânları ile şimdiden yılın en merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor.