Politika
14 Ağu 2023 23:07 Son Güncelleme: 15 Ağu 2023 13:22

Bahçeli'nin İYİ Parti çağrısının perde arkası ne? MHP'li Feti Yıldız açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye, "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" çağrısının perde arkasını ve ne anlama geldiğini MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız tv100'e anlattı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'ye "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" çağrısında bulunmuştu.

İstanbul Milletvekili ve MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısıyla ilgili olarak tv100’de yayınlanan Taksim Meydanı programına bağlanarak tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e açıklama yaptı.

Feti Yıldız'ın açıklaması şu şekilde:

Genel Başkanımızın açıklaması o kadar açık ki üzerine yeni bir söz söylemeye gerek yok, daha önce de yuvaya dönün çağrısında bulunmuştu. O zaman da doğru dürüst cevap verememişlerdi, sonrasında da Kandil’le PKK ile kader birliği yapıp bulundukları yere savruldular.

"GENEL BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI CUMHUR İTTİFAKI’NA KATIL ÇAĞRISI DEĞİL"

Genel Başkanımızın çağrısı Cumhur İttifakı’na katıl çağrısı değil, siyasette kendini konumlandırırken hainlerin yanında durma safın belli olsun çağrısı, İYİ Parti bölücü terör örgütüyle yan yana konumlanmıştır, yerel seçimlerde aynı adaya oy vermişler birçok yerde aday çıkarmayarak birlikte hareket etmişlerdir.

"12 BİN YÜKSEK BÜROKRAT PAYLAŞILMIŞTI"

CHP yüzde 25 oyuyla mı İstanbul’u aldı? 6’lı masa cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçilerinden önce öyle bir havaya girmişlerdi ki bakanlıklar, cumhurbaşkanlığı yetkileri paylaşılmış 12 bin yüksek bürokrat paylaşılmıştı. Bürokratlar hangi partilere dağıtılacak belirlenmişti. 6’lı masa üyeleri birbirlerine nankörlükten ihanete, hainlikten yan kesiciliğe kadar birçok hakaretlerde bulunmuşlardır. Sonuç olarak Genel Başkanımız İYİ Parti içerisinde görev yapan bazı eski arkadaşlarımızın haysiyetini de düşünerek konumlandırdıkları yerin kendilerine, ülkeye zarar verdiğini hatırlatmıştır