Gündem
09 Nis 2013 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

BAHÇELİ'DEN YILMAZ ERDOĞAN'A TAŞ; MÜKREMİN HERKESİ FERİŞTAH MI SANIYOR?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çözüm sürecine ilişkin sert açıklamalar yaptı. Akil insanlara bakın ne dedi..

Hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Bahçeli’nin ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin barış süreciyle ilgili sözlerini de sert bir dille eleştirdi.
 
Bahçeli, yürütülen barış süreciyle ilgili olarak hükümeti tebrik eden John Kerry’e, "Irak’ta Afganistan’da binlerce kadına tecavüz eden, binlerce çocuğu yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize barış dersi vermiştir" sözleriyle yüklendi.
 
İşte Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları;

Milli değerlerimizin etnik şarapnel parçalarıyla dağılması için plan yapanlar AKP ile cesaret taşımışlardır. Başbakan Erdoğan aziz milletimize kötülüğün daniskasını yapmak için adeta görevlendirilmiştir. Başbakan’ın Türk milletinin kanına doymayan, hezimete uğramasından şikayet etmeyen, hasis ve lekeli vicdanlarla ağız birliğinde olduğu net ve bellidir.
 
SÖZDE AYDIN GÜRUHU
 
Türk milletinden alacaklı olduğunu düşünen her sefil zihniyet bu kafa yapısı tarafından yakın ilgi görmüştür. Gözdağları ile kurulmaya çalışılan gerilim, küresel planlara imkan ve destek sağlamıştır. Erivan hayranları, Erbil yanaşmaları, Kandil elçileri, sözde aydın güruhu, teslimiyet lobisinin temsilcileri, çözüm ve barış ezberi etreafında kenetlenmişlerdir. Bu ihanet ittifakının merkezi dış kaynaklıdır.
 
Amaç devletimizin ilke ve esaslarını bükmek ve kırmaktır. Bunlar korku pompalamanın ucuzluğu ile eşdeğer sayılmamalıdır. Bu söylediklerim aşırı olarak değerlendirilmemelidir. PKK’nın kanla elde etmeye çalıştığı hedeflerin hükümet tarafından sahiplenilmesi daha ne söylenebilecektir? Teröristlerin el üstünde tutulduğu süreç ihaneti milli birliğimizi sahiplenmenin ilkel ve ırkçı olarak lanse edilmesi nasıl ifade edilecektir?
 
BOP’UN ANA HEDEFİ TÜRKİYE’DİR
 
Kalabalıkların kızgınlıkları BOP’un zıvanadan çıkarmasıyla yayılmıştır. BOP Türkiye’nin içinde bulunduğu haritaların yeniden belirlenmesi, sınırların yeni baştan düzenlenmesini isteyen yeni bir oyundur. BOP’un Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki totaliter rejimlerden işe başlaması şaşırtıcı görülmemelidir. BOP’un ana hedefi Türkiye’dir.
 
AMAÇ KÜRDİSTAN’I KURMAKTIR
 
Bu kanlı ve insanlık dışı yeni sömürgeciliğin yeni senaristi ABD, oyuncusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. AKP hükümeti kılavuzu BOP olan oıyunun dişlileri arasında kalmıştır. Suriye’deki rejimin direnç göstermesi, arzulanan dönüşümün engellerle karşılaşması BOP’un hedeflerinden çıkarmamıştır.
 
BOP’un ana amaçlarından vbiri Kürdistan’ı kurmaktır. Komşu coğrafyaları Arap Baharı olarak yakan bu plan ülkemizde de PKK Baharı olarak yakacak.
 
ABD DIŞİŞLERİ BAKANINA ELEŞTİRİ
 
ABD Dışişleri Bakanı’nın üstüne vazifeymiş gibi kullandığı ifadeler sorunlu ve tartışmaya açıktır. Müslüman coğrafyasını şiddete çeviren bir ülkenin bakanı barışı açıklamaktadır. Irak’ta binlerce kadına tecavüz eden, binlerce çocuğu yetim bırakan bir ülkenin bakanı bize barış dersi vermiştir. Yabancı siyasetçilerin tenkit veya övgülerin milletimizin umurunda bile olmadığını kesinlikle anlamalılar.
 
ÇİÇEKLERLE SÜSLÜ MEKTUPLAR GÖNDERDİ Mİ?
 
İmralı ncanisi AKP iktidarı henüz dağ kadrosunu ikna edememiştir. Bu arada 4. BDP heyeti de İmralı’ya giderek Kandil’e yeni bir mektup götürmüştür. Bu ne bitmez bir mektuplaşma serüvenidir ki bir türlü mutabakat sağlanamamıştır. Acaba Başbakan da İmralı canisine acele cevap beklerim diye kenarları çiçeklerle süslü mektuplar göndermiş midir?
 
PKK’nın silahlara veda etme niyetinin olmadığı görülmüştür. Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları, huzur refah ve barış vaatleri, PKK ile görüşmelerin makyajı olarak yayılmaktadır.
 
TATAR RAMAZAN HERKESİ ABDUURRAHMAN ÇAVUŞ MU ZANNEDİYOR
 
Öcalan’ın doğum günü 4 Nİsan’da Başbakan ve 63’lük Akil İnsanlar bir araya gelere İmralı canisine pasta hediye etmişlerdir. Peki, bu 63 kişi neyi çözecek, neyin sürecini kabul ettirmeye çalışacaklar? Bunlara göre PKK terör örgütü müdür? Bu 63 sözde akil insan çözüm olarak neyi önerecektir? Tatar Ramazan herkesi Abdurrahman Çavuş mu zannetmektedir? Ölen PKK’lılara şehit diyen Mükremin Çıtır herkesi Feriştah olarak mı görmektedir? Hülya Koçyiğit çözümü mü yoksa filmlerdeki sahneleri mi anlatacaktır? Türk bayrağı yerine devlet bayrağı denilmesini isteyen hastalıklı zihniyet mi barışı sağlayacak? Değişik filmlerde adı anılan Lale Mansur mu barış konferansı verecektir.
 
BOZGUNA UĞRAYACAKLAR

 
12 kötü adamın gediklileri Akil İnsanlar listesinde yoktur. Mesela Cengiz Çandar, Hasan Cemal. Bölücü örgütün üst kadrosuna mı yükselmişlerdir, neden 63 Akil İnsan içinde değillerdir? Bu 63’lükler Anadolu’da bozguna uğrayacak, sorulan hiçbir soruya cevap veremeyecek 2 ay sonunda da Başbakan’a sığınacaklardır. Bunlara Türk milletinin kapısı da zihni de sonuna kadar kapalıdır. Çünkü Türk milletinin AKP PKK BDP ve İmralı canisine sırtı dönüktür.