Gündem
10 Mar 2011 14:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

BAHÇELİ MEYDANLARA "RAP" ŞARKI İLE İNECEK! İŞTE MHP'NİN SEÇİM ŞARKISI!

MHP seçime dolu dizgin hazırlanıyor: 'Alo MHP' açıldı, rap'li seçim şarkısı da tamam...

'Alo MHP' açıldı Bahçeli, seçmenlerle partisinin etkileşimini artırmak için "444 6 647 (MHP)" numaralı çağrı merkezini devreye soktuklarını ve 7 gün 24 saat ücretsiz aranabileceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde çağrı merkezinin açılışı dolayısıyla yaptığı konuşmada, 12 Haziran'daki milletvekili genel seçimlerinin hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Bahçeli, "444 6 647 (MHP)" numaralı çağrı merkezinde bilgisayar aracılığıyla saatte 5 bin kişiye telefonla bilgi verilebileceğini, anket düzenlenebileceğini ve kamuoyu yoklamaları yapılabileceğini söyledi. 38 kişinin görev yaptığı merkezde saatte 2 bin 500 kişinin dilek, şikayet ve önerilerinin alınabilmesinin de mümkün olduğunu anlatan Bahçeli, merkezi arayanların yolsuzlukları ihbar edebileceğini, miting, toplantı ve sempozyum gibi etkinlikler ile seçim beyannamesi hakkında bilgi alabileceğini, Başkanlık Divanı üyeleriyle görüşebileceklerini kaydetti. Bahçeli, çağrı merkezinin seçimden sonra da çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Bahçeli, "milletvekili seçimleri ve Mehmet Haberal'ın MHP'den adaylığı" ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, "MHP'nin yargıda bulunan ve sürekli gündemde tutulan Mehmet Haberal ile ilgili herhangi bir milletvekilliği teklifi söz konusu olmamıştır" dedi. Bahçeli, "Ülkücü camiadan bilinen bazı isimlerinden AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağına" ilişkin haberlerle ilgili "Ülkücü, Milliyetçi Hareket'te olur" yanıtını verdi.

İŞTE MHP'NİN SEÇİM ŞARKISI -VİDEO-

'Seçim rapi'

Bahçeli, propaganda çalışmaları sırasında kullanacakları "rap" tarzındaki şarkıya ilişkin de şunları kaydetti: "Afişlerimiz, seçim beyannamemiz bu arada tabii ki seçim müziğimiz de hazır. Türkiye'deki nüfusun büyük bölümü gençlerden oluşuyor. Genç nüfusun 18-25 aralığı 9,5 milyondur. Adrese dayalı nüfus sistemine göre 9,5 milyonu aşmaktadır. Bunlar oy verme çağı ile seçilme çağı olarak düşünülebilir. Oy verme çağı 18 yaştır, seçilme çağı 25 olduğuna göre bu 9,5 milyona hitap edebilecek bazı faaliyetler de arkadaşlar düşünmüşler ve moda olan rap müziğini uygulamışlar. Ben de çok beğendim.Rap şarkının aynı zamanda içeriği de çok güzel. Seçim mesajlarını da veriyor, artık ona 'siyasi rap' veya 'seçim rapı' diyebiliriz."