Gündem
19 Kas 2023 10:32 Son Güncelleme: 19 Kas 2023 10:34

Bahar ve Nihal Candan kardeşler ilk günden olay çıkardı! ‘Burası Etiler’deki lüks restoran değil…’

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gönderildikleri cezaevinde ilk günden olay çıkarttı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gönderildiği cezaevinde sorun çıkardı.

Mahkeme sonrasında "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" diyerek dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla gerildi.

İNFAZ KORUMA MEMURLARIYLA TARTIŞTI

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, yaptığı yayında çarpıcı iddialarda bulundu.

“Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu oradaki dediğim gibi işte infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim” diyen gazeteci şöyle devam etti:

“Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. ‘Burası Etiler'deki lüks restoran değil’ uyarısında bulundu.

Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş.”