Gündem
25 Mayıs 2023 18:57 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2023 20:07

Bahar Feyzan -Tuncay Özkan kavgası yargıya taşındı

CHP'de İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, KRT'nin eski sunucusu Bahar Feyzan'a kendisi ve CHP ile ilgili iddialarından dolayı dava açtı.

KRT'nin eski sunucusu Bahar Feyzan CHP'de İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulunmuştu. Feyzan, YouTube kanalından yaptığı yayında “CHP’den Tuncay Özkan gitmeden, çok net söylüyorum; CHP hiçbir seçimi kazanamaz. Tuncay Özkan’ın olduğu bir CHP’de Erdoğan beş seçim daha kazanır. Ömrü yeterse 10 seçim daha kazanır. Hiçbir şeyden çekinmeden çok net söylüyorum. Partiyi avucunun içine almış, medyasını kurmuş, partide hiçbir kimsenin gözünü açtırmıyor, bir sesini çıkaran olursa fişini çekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Feyzan daha sonrasında CHP'nin yaptığı 367 Milyon TL değerindeki reklam harcamalarının nereye harcandığını sormuş ve bu bütçeyi kontrol edenin de Tuncay Özkan olduğunu ifade etmişti. Feyzan "Tuncay Bey'in kontrol ettiği medya reklam bütçesi, 367 milyon TL reklam bütçesi nasıl harcandı? Parti genel merkezinde seçim günü Anka Haber Ajansı'na ne kadar para ödendi?" sorularını sormuştu.

İkili arasındaki polemik sosyal medyaya da yansımıştı. Bahar Feyzan'ın yaptığı "Tuncay Özkan, bana yayın yaptığın videoda iffetsizlik îmâsı yapıyorsun ya! Senin de kızın var! Karın var! Sorsan kadın hakları di mi? Dünkü videoda yaptığın kadın gazeteci ve kadın aşağılaması için tüm kadınlardan özür dilemek zorundasın!" paylaşımına Tuncay Özkan "Bahar hanım benim hiç söylemediğim, hiç aklıma bile gelmeyen kadınlığınız, iffetiniz gibi konularda iftira atıyorsunuz. Gazeteciyim diyorsunuz, iddianızı ispatla mükellefsiniz. Dava aç dediniz pazartesi günü açıyorum. Hodri meydan! Hangi belgeniz varsa çıkaracaksınız. İftiraya dönüşen sözleriniz nedeniyle yargı önünde hesap vereceksiniz." yanıtını vermişti.

Bahar Feyzan ve Tuncay Özkan arasındaki kavga yargıya taşındı. Bahar Feyzan yaptığı paylaşımda Tuncay Özkan'ın kendisine dava açtığını duyurdu.

Feyzan paylaşımında "Bir süre önce kendi tweetiyle bana dava açacağını yazdı. “Güneşim Medya” bana dava açmış!… Teşekkürler Tuncay bey, iddialarımı kendi elinizle öncelikle doğruladığınız için... davayı açarken, sonucu yargıya veren ilk kişi oldunuz. Başarılarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.