Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! "Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni"

Katıldığı stil yarışması ile adını duyuran Bahar Candan'ın yeni bir skandal ile gündemde. ‘Sana marka yaratalım. Ünlülerle çalışırsın’ vaatlerine kanarak yolda tanıştığı adamla otel odasına giden fenomen Bahar Candan, bir süre sonra odadan çıkmak istedi. ‘Seninle işim bitti’ diyerek sinkaflı sözler söyleyen adam Bahar Candan’ı odadan kovunca, ünlü fenomen karakola sığındı. ‘Bana tuzak kurdu görüntülerimi kaydetmiş olabilir’ diyen Bahar Candan, şikayetçi oldu.

Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! "Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni" - Sayfa 1

Fenomen Bahar Candan, 16 Kasım günü Beyoğlu'ndaki iş yerinden çıktıktan sonra Alparslan isimli bir şahısla karşılaştı.

130
Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! "Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni" - Sayfa 2

İkili tanıştığı sırada iddiaya göre Alparslan genç kadına, 'Sana bir marka yaratalım. Benim ünlü arkadaşlarım var. Senin ünlülerle reklamlarını yaparız. Benim fabrikalarım var' diyerek genç kadının numarasını aldı.

230
Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! "Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni" - Sayfa 3

"GÖRÜNTÜLERİNİ ALDIM! REZİL EDECEĞİM SENİ"
Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, ertesi gün Alparslan Candan'ı arayarak, 'Akşama ünlü bir otelde parti var. Ben otelin süitinde kalıyorum. Muhakkak gel. Reklam yapmak için tam fırsatı' dedi. 

330
Bahar Candan'a otel odasında şok şantaj! "Görüntülerini kaydettim, rezil edeceğim seni" - Sayfa 4

Teklifi kabul eden Bahar Candan, aynı akşam otele gitti. Şahsın kaldığı, 619 numaraları odaya gitti. İddiaya göre odaya girdikten sonra durumdan rahatsız olan Bahar Candan, gitmek istedi.

430