Spor
29 Oca 2022 13:46 Son Güncelleme: 29 Oca 2022 13:52

Bafetimbi Gomis'ten flaş Galatasaray yanıtı!

Al Hilal'den ayrılan Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın devre arası transfer gündemine gelirken ünlü futbolcudan heyecanlandıran bir hamle daha geldi.

Süper Lig'de küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e düşen Galatasaray kabus gibi bir sezon geçiriyor. Transfer müjdesi veren Başkan Burak Elmas geçtiğimiz günlerde "Gomis ile görüşüyoruz" sözlerini kullanmıştı. Fransız oyuncunun dünkü mesajı taraftarı heyecanlandırdı. 

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis'i renklerine katmak için dört koldan saldırıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Al Hilal'le sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki oyuncunun menajerinin yarım sezonluğuna 1.5 milyon Euro ve en az 1.5 yıllık sözleşme isteği ile sıkıntı yaşıyor.

"BEN HER ZAMAN SÖZÜMÜ TUTARIM"

Gomis'in eski takım arkadaşları ve taraftarlar ise sosyal medya ve telefon trafiğinde... Fransız oyuncu, dün kazandığı kupalarla yaptığı paylaşımın altına "Ben her zaman sözlerimi tutarım" notunu düştü.

"İNŞALLAH" YANITINI VERDİ

Bir taraftar, bu paylaşıma "Come to Galatasaray (Galatasaray'a gel)" mesajını attı. Yıldız futbolcu da "İnşallah" diyerek yanıt verdi.

GOLLERİNE DEVAM ETTİ

2017/18'de Galatasaray'da forma giyen ve 33 maçta 29 kez fileleri havalandırarak sarı kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaştığı sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis, 6 milyon Dolar bonservisle Al Hilal'in yolunu tutmuştu.

36 yaşındaki forvet, Galatasaray'daki golcü kimliğini, Suudi Arabistan'da da aynı ivmeyle sürdürdü.

Al Hilal'deki ilk sezonunda 46 maçta 35 gol atan tecrübeli futbolcu, 2019-2020'de 40 maçta 33 gol, 2020-2021'de 42 maçta 30 golle oynadı.

Bu sezon başında Transfer edilen Marega'ya formasını kaptıran Gomis, 19 maçta 9 golde kaldı.