Magazin
11 Mayıs 2021 10:38 Son Güncelleme: 11 Mayıs 2021 13:57

Bade İşçil'den 'tuzu kuru' isyanı: "Biz şampanyalarla yıkanıyoruz!"

Bade İşçil, önceki gün köpeği Mösyö’yü gezintiye çıkardığı Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Güzel oyuncu, ünlü isimlerin koronavirüs pandemisi döneminde tuzu kuru bir hayat yaşadığının sanılmasına ironi yaparak tepki gösterdi.

Nişantaşı'nda köpeğini gezdirirken görüntülenen Bade İşçil, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Azur adında bir oğlu olan oyuncu, köpeğinin hormonal olarak duyarlı bir dönemden geçtiğini anlattı.

İşçil, "Köpeğimi gezintiye çıkardım. Dişilere duyarlı dönemi doğası gereği, hormonları gereği böyle. Kısırlaştırmakla kısırlaştırmamak arasında kaldık, bu yaştan sonra olsun istemedim. Çiftleşti baba oldu ama sekiz yaşında artık, istemiyorum doğasına karşı çıkmak, yavrulayınca da sahiplendirmek güvenilir insan bulmak zor. Hepsine bakmak çok zor" diye konuştu.

"ASLINDA KORKUDAN DIŞARI ÇIKAMIYORUM" 

Oyuncu, pandemi döneminde yeni proje kabul etmediğini ise, "Bu aralar evdeyim bir şeyler yapmıyorum, hep onu gezdirmek için çıkıyorum. Bu arada bana da vesile oluyor yürüyüş oluyor. Ben aslında korkudan dışarı çıkamıyorum. Ben de her zamanki gibi bir haber yok. Aynı benim yani, değişen bir şey yok, yeni bir şey yok, dükkanlar kapalı. Yeni başlayacak bir şeyin içine dahil olmadım” sözleriyle anlattı.

37 yaşındaki Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde söylediği; "Kendi yağımızda kavruluyoruz. Biz öyle turnayı gözünden vurmadık" sözlerinin sorulması üzerine konuya açıklık getirdi.

"YÜZLERCE EVİM YOK" 

İşçil, "Allah’a şükür yani ne açıktayız ne bir şeyiz. Ama benim de öyle yüzlerce evim bilmem nelerim de yok. Olana da Allah bereket versin. Şimdi bu durumun nereye kadar devam edeceğini bilmiyorsak ekonomik davranmak gerek. Mantıklı olan küçülmeye gitmek henüz önümüzü görmüyoruz, zenginin de normal insanın da” ifadesini kullandı

"ÖYLE BİR SEVDAM OLMADI" 

Oyuncu, ünlü isimlerin bu dönemde ‘tuzu kuru’ bir hayat yaşadığı sanıldığı eleştirilerine ise ironi yaparak; “Tabii biz şampanyalarla yıkanıyoruz, hiç öyle bir sevdam olmadı" yanıtın verdi.