Bade İşçil'den çok konuşulacak aşk itirafı! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Bade İşçil'den çok konuşulacak aşk itirafı! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...' - Sayfa 1

Hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile tanınan ve Türkiye'nin Barbie'si olarak anılan Bade İşçil son dönemde aşk dedikoduları ile gündemde.

15
Bade İşçil'den çok konuşulacak aşk itirafı! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...' - Sayfa 2

"Ezel", "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Aşk 101" gibi yapımlarda izlediğimiz İşçil'in adı iş insanı Saadettin Saran ile anılıyor. Uzun zamandır ekranlardan da uzak olan ünlü isim şimdi de Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu.

25
Bade İşçil'den çok konuşulacak aşk itirafı! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...' - Sayfa 3

Ünlü isim programda, yaşanmış gerçek hikayelerle empati kurarken, kendi hayatına dair de Taylan'ın sorularını yanıtladı. Taylan'ın güzellik ile ilgili sorusunda İşçil tüm samimiyetiyle şu yanıtları verdi

35
Bade İşçil'den çok konuşulacak aşk itirafı! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...' - Sayfa 4

'ARKDAŞLIKLARIMDA EŞLERİNDEN...'
"Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum... Bir yere kadar takıldığım noktalar oldu, kızlarla arkadaşlıklarımda eşlerinden; yani sevgililerinden kıskandıkları zamanlar oldu lise zamanlarında..

45