Magazin
11 Haz 2021 18:51 Son Güncelleme: 12 Haz 2021 00:24

Bacaklarını görenler şaşkına döndü! Deniz Seki'den 'photoshop' açıklaması

Deniz Seki, verdiği kiloların yanında yaptığı photoshoplarla da adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, gelen yorumların ardından photoshopla ilgili açıklama yaptı.

Son dönemde büyük bir değişim geçiren 50 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki, bir kez daha fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddialarıyla gündemde. Yeni imajı ve verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü şarkıcıdan, takipçilerinin photoshop yaptığı yönündeki yorumlarına açıklama geldi.

Deniz Seki, tatil sezonunu açtı. Mavi tura çıkan 50 yaşındaki şarkıcı, teknede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Tatil pozlarında uzun bacakları dikkatlerden kaçmayan popçudan, hakkında 'photoshop' iddiaları başlamadan önce Instagram üzerinden açıklama geldi.

Seki, "Şimdi 'photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım, sakin olun arkadaşlar sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok" ifadelerini kullandı.

YAZ SEZONUNU TERASTA AÇTI

Son dönemde verdiği kilolar ve paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Ünlü şarkıcı, yaklaşık 30 bin beğeni alan fotoğrafına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düşmüştü.

PHOTOSHOP İDDİALARINI DAHA ÖNCE DE REDDETMİŞTİ

Paylaşımlarına gelen photoshop yorumlarını reddeden Seki, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp hepsini sevgiyle kucaklıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Deniz Seki, önceki gün yaklaşık üç ay önce sürpriz şekilde ilişkisini bitirdiği sevgilisi iş insanı İrfan Özçelik ile bir karesini Instagram'dan takipçileriyle paylaşarak yeniden bir arada olduklarını gösterdi. Seki sevgilisiyle olan karesinin altına ''Yanında hep böyle gülebileceğiniz insanlarla birlikte olmanız dileğiyle'' notunu düştü ve kalp emojisi koyarak sevgilisinin adını kalbine etiketledi.

2019 yazından beri aşk yaşayan İrfan Özçelik ile Deniz Seki'nin nikah masasına oturması beklenirken ayrılık haberleri şaşkınlık yaratmıştı. Ancak çiftin ayrılığı çok uzun sürmedi.

ETİKETLER
#photoshop #deniz seki