Magazin
21 Ağu 2013 21:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

BACAKLARINI GARANTİ ALTINA ALDIRDI!

Oyuncu Bade Sualp'in bacakları, reklam yüzü olduğu ünlü kişisel bakım markası tarafından korumaya alındı.

Bade İşçil Sualp'in bacakları 1 milyon liraya sigortalandı. Güzel oyuncu, reklam filmlerinde ekran yüzü olduğu Veet markasının Nu Pera adlı mekanda vermiş olduğu lansmanda büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Geceye eşi Malkoç Sualp ile gelen Bade İşçil Sualp'in, oldukça keyifli olduğu ve eşinin elini bir an olsun bırakmadığı görüldü. İşcil, neşeli geçen parti sırasında firma yetkililerinin kendisinin bacaklarını 1 milyon liraya sigortalattıklarını açıklamalarıyla kısa süreli bir şok yaşarken, yetkililere teşekkür etti.

Oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Weet firması ile bir sosyal sorumluluk projesiene girip bütün Türkiye'yi gezeceğinin müjdesini verdi. Bu sezon herhangi bir dizi veya sinema filminde yer almayacağını belirten oyuncu, " Zaten proje kapsamında bütün Türkiye'yi gezeceğim. Oldukça uzun bir süre tatil yaptık. Artık çalışmaya hazırım "dedi.

Kısacık kestirdiği saçları ile oluşan yeni imajını çok sevdiğini belirten İşçil " Kısa saçla daha rahat ediyorum. Ayrıca bakımı da çok rahat "diyerek uzun süre kendisini bu halde göreceğimizi belirtmiş oldu.