Televizyon
11 Eyl 2020 12:27 Son Güncelleme: 11 Eyl 2020 12:30

Babil oyuncularından yeni sezona özel kare

Babil dizisi bu akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle başlıyor. Babil dizisinden özel kare yayın öncesinde basınla paylaşıldı. İşte, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek dizinin oyucularının özel karesi!

Babil dizisi bu akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle başlıyor. Babil dizisinden özel kare yayın öncesinde basınla paylaşıldı.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi ikinci sezonunun ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Halit Ergenç’in İrfan karakteriyle izleyiciyle buluştuğu, başrollerinde Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın yer aldığı Babil bu akşam saat 20.00’de Star’da.

İşte o kare:

 

HERKES KALBİNİ ELİNE ALDI

İlk sezonda izleyicisinin beklediği birçok sorunun cevaplarının verileceği yeni sezonun ilk bölümünde parayı, yatırımları, vergileri, borçları, alacak verecekleri kolaylıkla hesaplayabilen İrfan’ın tek bir şeyi hesap edemediğiyle yüzleşeceğiz, insanın zaaflarıyla. Oğlunun hayatını kurtarmak için girdiği karanlık yol şimdi, kendini ve tanıdığı herkesi uçuruma sürüklüyor. Herkes kalbini eline aldı. İlay, İrfan için son şansını deniyor, Egemen Eda için. İrfan Ayşe’yle hiç hesaplayamadığı başka bir denklemde. Süleyman bir kere daha İrfan’la karşı karşıya… Bu defa İlay için.