Gündem
16 Eki 2011 13:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

BABASININ VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİ TRİBÜNLERİ AĞLATTI!

15 gün önce vefat eden fanatik Beşiktaşlı babasının, "İnönü'de oynamanı isterim" vasiyetiyle sahaya çıktı.

15 gün önce vefat eden fanatik Beşiktaşlı babasının, "İnönü'de oynamanı isterim" vasiyetiyle sahaya çıkan Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci 2-0'lık galibiyetin ardından gözyaşlarına boğuldu

Beşiktaş karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin mimarlarından olan Kayseri kalecisi Gökhan Değirmenci için dünkü karşılaşmanın önemi çok büyüktü. 15 gün önceki Mersin İY maçının ardından telefonundaki aramalara ve mesajlara geri döndüğünde hayatının en acı anlarını yaşadı.

-BABASI Ahmet Değirmenci'nin vefat ettiğini öğrenen Gökhan, gözyaşlarına boğulumuştu. Dünkü mücadelenin deneyimli kaleci için önemi ise babasının vasiyetiydi... Fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan baba Ahmet Değirmenci, oğlu Gökhan'a her seferinde "Seni İnönü'de Beşiktaş formasıyla görmek isterim. Ama başka takımın formasıyla çıksan bile yeter" dileğinde bulunurken dünkü maça ilk 11'de başlayan Gökhan ise galibiyetin ardından babasını vasiyetini yerine getirmenin mutluluğunu gözyaşları ile gösterdi.

'DAHA ÇOK ÇALIŞTIM'

-SAHANIN içinde yere kapanan ve ağlayan Değirmenci'yi takım arkadaşları sakinleştirirken maç sonu yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Farklı duygular içinde sahaya çıktım. Zor bir durum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.

-PROFESYONEL oyuncularız sonuçta. Babam Beşiktaşlı'ydı. Beni bu sahada Beşiktaş formasıyla ya da başka bir takımın formasıyla her zaman görmek istemişti. Ben antrenmanlara devam ettim, çok çalıştım. Babamın vasiyetini yerine getirmek istiyordum. Bunu yerine getirdiğim için çok mutluyum, diyecek bir şey bulamıyorum. Bütün takım inanmıştı galibiyete. Herkes galibiyeti bana armağan etti. Onlara teşekkür ediyorum."