Televizyon
21 Mayıs 2013 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

''BABAMIN CENAZESİNDE BİLE GÜLDÜM!'' GÜLEN ADAM YAŞADIKLARINI ANLATTI!

VİDEO - 18 yaşından bu yana herşeye gülen Ankaralı milli piyango satıcısı Kemal Demir canlı yayında yaşadıklarını anlattı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Tahir Sarıkaya’nın yaptığı ‘Uyan Türkiyem’ programına bu sabah Gülen adam lakaplı ‘Kemal Amca’ konuk oldu.

Ankara’da 1978′den beri Milli Piyango bileti satan Kemal Amca, katıldığı bir show programında attığı kahkahaların ardından fenomen haline geldi.

Sosyal paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolar arasına giren Kemal Amca, bu kez kahkahalarını Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan’Uyan Türkiyem’programında attı.

18 yaşından itibaren bu şekilde güldüğünü dile getiren Kemal amca, anlattıklarıyla başta sunucu Tahir Sarıkaya olmak üzere ekran başındakileri gülme krizine soktu.

Sorulan sorulara zar zor cevap verebilen Kemal Amca’nın kahkahaları, programın başından sonuna kadar bir türlü dinmek bilmedi.

10 KM UZAKTAN EVLENDİM

Kız istemeye bile giderken güldüğünü ve bu nedenle sorun yaşadığını belirten Kemal Amca, “ Bu yüzden köyümden 10 km uzaktan evlendim” dedi.

BABAMIN CENAZESİNDE BİLE GÜLDÜM

Babasının cenazesinde dahi güldüğünü anlatan Kemal Amca, “ Kalabalıkta yere baktım ama kenara çekildiğimde içimden gülüyordum” diye konuştu.


İŞTE O ANLAR VİDEO