Gündem
03 Mayıs 2023 00:07 Son Güncelleme: 03 Mayıs 2023 01:00

Babacan ve Kılıçdaroğlu'ndan gece yarısı sürpriz video: Şampiyonlar ligi

DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve eşi Zeynep Babacan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'na misafir oldu. Babacan ile Kılıçdaroğlu 'meşhur' mutfakta video çekti. Kılıçdaroğlu ile Babacan'ın beraber çektiği videoyu Kılıçdaroğlu 'Şampiyonlar Ligi' diyerek paylaştı. Videoda ekonomide neler yapılacağı anlatıldı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, dün akşam evinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan'ı ağırladı. O ziyarete ilişkin Twitter hesabından bir kare paylaşan Selvi Kılıçdaroğlu, "Babacan çifti bu akşam misafirimizdi. Kemal Bey, Ali Bey’i de mutfağa girmeye ikna etti. Ne konuştuklarını bilmiyoruz, vallahi biz de meraktayız" dedi.

Babacan da Kılıçdaroğlu ile birlikte bir sürprizleri olacağını duyurdu. Babacan, paylaşımına Kılıçdaroğlu etiketleyerek "Arkadaşlar bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? @kilicdarogluk ile size bir sürprizimiz var :)" notunu düştü.

Kılıçdaroğlu ile Babacan'ın sürprizi belli oldu. Kılıçdaroğlu ile Babacan 'meşhur' mutfakta video çekti. Kılıçdaroğlu videoyu 'Şampiyonlar Ligi' diyerek paylaştı. Videoda ekonomide neler yapılacağı anlatıldı.

Kılıçdaroğlu videoda temiz sermayeye dikkat çekerken, Babacan ekonomi de neler yapılacağını ve 3 ay içerisinde vizesiz Avrupa Birliği'nin mümkün olduğunu söyledi.