Baba Vanga’nın şoke eden 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Sonsuza kadar değişecek…

Birçok olayı önceden tahmin etmesiyle ve özellikle Kovid-19'u bilmesiyle son yılların en çok konuştuğu kahinlerden Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı.

Baba Vanga’nın şoke eden 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Sonsuza kadar değişecek… - Sayfa 1

Görme duyusunu küçük yaşta yitiren, 'Balkanların Nostradamus'u' olarak anılan ünlü kahin Baba Vanga, özellikle Kovid-19'u bilmesiyle gündeme geliyor. Birçok olayı önceden tahmin eden Baba Vanga’nın 2024 yılı ile ilgili kehanetleri belli oldu. İşte tüyler ürperten o kehanetler...

111
Baba Vanga’nın şoke eden 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Sonsuza kadar değişecek… - Sayfa 2

PUTİN’E SUİKAST GİRİŞİMİ
Baba Vanga, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendi ülkesinden biri tarafından öldürülmeye çalışılacağını öngördü. Bu kehanet, Putin’in güvenliğini tehlikeye atabilecek bir senaryo olarak görülüyor. Baba Vanga, ayrıca Avrupa’da aşırılık yanlısı terör saldırılarının artacağını da söyledi.

211
Baba Vanga’nın şoke eden 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Sonsuza kadar değişecek… - Sayfa 3

TRUMP’IN GİZEMLİ HASTALIĞI
ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Baba Vanga’nın kehanetlerine göre 2024 yılında gizemli bir hastalığa yakalanacak. Bu hastalığın ne olduğu veya nasıl tedavi edileceği bilinmiyor. Baba Vanga, Trump’ın hastalığının zihinsel sağlığını da etkileyeceğini iddia etti.

311
Baba Vanga’nın şoke eden 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Sonsuza kadar değişecek… - Sayfa 4

KÜRESEL EKONOMİK KRİZ
Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi sarsacak büyük bir kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı’dan Doğu’ya kayması gibi faktörlerden kaynaklanacağını söyledi. Bu kriz, dünya çapında işsizlik, yoksulluk ve sosyal huzursuzluk yaratabilir.

411