Baba Vanga’nın ‘Orta Doğu’da savaş kehaneti ortaya çıktı! 'Halifelik yeniden gelecek'

Tüm dünyanın gözü Ortadoğu’daki gerilime dikilmişken, Baba Vanga’nın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Ünlü kâhinin söyledikleri gerçek mi oluyor? İşte Baba Vanga’nın Orta Doğu ile ilgili kehanetleri…

Baba Vanga’nın ‘Orta Doğu’da savaş kehaneti ortaya çıktı! 'Halifelik yeniden gelecek' - Sayfa 1

Tüm dünyanın gözü Orta Doğu’daki gerilime dikilmişken, Baba Vanga’nın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Ünlü kâhinin söyledikleri gerçek mi oluyor? İşte Baba Vanga’nın Orta Doğu ile ilgili kehanetleri…

116
Baba Vanga’nın ‘Orta Doğu’da savaş kehaneti ortaya çıktı! 'Halifelik yeniden gelecek' - Sayfa 2

Saldırı, sadece İsrail’de değil, tüm dünyada şoke etkisi yaratırken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da ilk açıklamasında “Artık bir savaşın içindeyiz” derken İsrail'in Hamas'a vereceği yanıtın çok sert olacağını söyledi.

216
Baba Vanga’nın ‘Orta Doğu’da savaş kehaneti ortaya çıktı! 'Halifelik yeniden gelecek' - Sayfa 3

Tüm bu olanlar da Baba Vanga’nın “büyük Müslüman savaşı” öngörüsünü yeniden gündeme getirdi. Aslında İsrail ile Hamas’ın 2007’den bu yana gerilimli bir ilişkiye sahip olması, Baba Vanga’nın kehanetlerini bu kadar endişe verici kılıyor.

316
Baba Vanga’nın ‘Orta Doğu’da savaş kehaneti ortaya çıktı! 'Halifelik yeniden gelecek' - Sayfa 4

Balkanların Nostradamusu” olarak bilinen ünlü kâhin; 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin etmişti.

416