Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı

Daha önce bir çok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga'nın Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edilmişti. 12 yaşında görme yetisini kaybetmiş ve öngörüleriyle ünlenmiş olan Baba Vanga'nın öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu ileri sürülüyor. Kör Kahin'in geleceği 5079 yılına kadar tahmin ettiğine inanılmakta. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından küresel ısınmaya kadar Baba Vanga'nın kehanetleri...

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı - Sayfa 1

Daha önce bir çok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga'nın Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edilmişti.

120
Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı - Sayfa 2

12 yaşında görme yetisini kaybetmiş ve öngörüleriyle ünlenmiş olan Baba Vanga'nın öngörülerinin yüzde 85 oranında doğru olduğu ileri sürülüyor. Kör Kahin'in geleceği 5079 yılına kadar tahmin ettiğine inanılmakta.

220
Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı - Sayfa 3

UZAYLILARLA TEMAS

Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

320
Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı! Tüyler ürpertici felaketleri sıraladı - Sayfa 4

KANSERİN TEDAVİSİ BULUNACAK

Baba Vanga, 2024'ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.

420