Baba Parası filmine görkemli gala

Yapımcılığını TR 40 33 Productions'ın yaptığı, yeni yılın iddialı komedi aksiyon filmi ‘Baba Parası’nın gala gösterimi dün akşam Kanyon’da 9 sinema salonunda eş zamanlı gerçekleştirildi.

Baba Parası filmine görkemli gala - Sayfa 1

‘Baba Parası’, Selçuk Aydemir imzalı 'Düğün Dernek' ve 'Çalgı Çengi' gibi komedi dozajı yüksek yapımları bekleyen seyirciyi farklı boyutlara taşıyacak. Çünkü bu filmde tüm komik olaylar iki güne sığdırılan aksiyonla sunuluyor. ‘Baba Parası’ başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir gala gecesinde duygularını şöyle paylaştı...

113
Baba Parası filmine görkemli gala - Sayfa 2

‘Harika bir iş çıkardık’

Selçuk Aydemir: Baba Parası, yıllardır yükselttiğimiz çıtanın yeni bir zirvesi oldu. Seyirci, her defasında daha iyisini, daha güzelini, daha komik ve eğlencelisini istiyor. Bu kez aksiyon da kattık komediye. Birbiri ardına akan olaylar iki güne sığdı. Soluk soluğa bir komedi oldu desek yeridir. Artık takdir, seyircilerimizin.

213
Baba Parası filmine görkemli gala - Sayfa 3

Murat Cemcir: Güçlü bir ekibin parçası olmak çok çok önemli. Birbirine fizik ve duygu olarak tamamen zıt karakteri… hem babayı hem oğlunu canlandırmak benim için ilginç bir deneyim oldu. Makyajından oyunculuğuna kadar gerçekten de çok emek verdik. Hep birlikte harika bir iş çıkardığımıza inanıyorum. Baba Parası, gişede hedefine ulaşacaktır.

313
Baba Parası filmine görkemli gala - Sayfa 4

Ahmet Kural: Kıbrıslı, dövmeli, göbekli ama sportmen bir üvey oğlu oynadım. Umarım Kıbrıslı yurttaşlarımız benim Kıbrıslılığımı beğenirler. Başta Murat Cemcir olmak üzere kadrodan birçok değerli oyuncuyla birçok defa farklı projelerde yer almıştık. Bu da bambaşka bir motivasyon kaynağı. Oyuncuların performansını tanımak, ekip olmak çok kıymetli. Baba Parası, güzel proje oldu. Gişede de bahtı açık olsun inşallah.

413