Gündem
30 Eki 2015 12:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

Baba-oğul Demirören'den Yavuz Bingöl pozu!

Saray'daki Cumhuriyet resepsiyonuna katılan Demirören ailesinin Erdoğan'la yan yana çekilen bir fotoğrafı akıllara Yavuz Bingöl'ü getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği resepsiyona katılan isimlerden biri de baba oğul Demirörenler oldu.

Bünyesinde Milliyet ve Vatan gazetelerini de barındıran Demirören Holding'in sahibi Erdoğan Demirören ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'nı yapan oğlu Yıldırım Demirören'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tokalaşırken çekilen fotoğrafları, 2014'te AK Parti'nin Ramazan iftarına katılan Yavuz Bingöl'ü akıllara getirdi.



BİNGÖL'ÜN O POZU TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU
Yavuz Bingöl'ün 2014'te AKP İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programında, ifade özgürlüğüne ve muhalif kesime baskı nedeniyle eleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile verdiği samimi poz tartışma konusu olmuştu.
Bingöl bu poz ve ardından yaptığı açıklamalar sonrasında ATV'de yayımlanan bir dizide başrol oynamıştı.



PATRON DEDİĞİ ERDOĞAN İLE KONUŞURKEN AĞLAMIŞTI
Erdoğan Demirören'in Milliyet'in manşetinden yayımlanan "İmralı zabıtları" haberine tepki gösteren Tayyip Erdoğan'ı arayarak "Patron" diye hitap ettikten sonra telefonda ağladığı ortaya çıkmıştı.