Gündem
18 Oca 2014 00:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

"Aziz Yıldırım'ın örgütünde olmaktan gurur duyuyoruz.."

Yargıtay'ın şike davasıyla ilgili kararının ardından, sarı lacivertli yönetimden de sert mesajlar geldi.

Yargıtay'ın şike ve örgüt davasına yönelik kararına Aziz Yıldırım, "bu siyasi kararı saygı duymuyor ve tanımıyorum" diyerek tepki göstermişti. Yıldırım'ın açıklamalarının ardında yönetim de aynı sertlikte bir mesaj yayımladı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR..

"AZİZ YILDIRIM'IN ÖRGÜTÜNDE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ.."

"Bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve sözde şike kararları, tüm kamuoyu ile birlikte yönetim kurulumuza ulaşmıştır.

Bizler, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi olarak, Aziz Yıldırım liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesi olmaktan onur duyduğumuzu,
başkanımız ve Fenerbahçe'ye yönelik söz konusu hukuk dışı karar ve uygulamları tanımadığımızı ve tanımayacağımızı, yıkılmaz taraftarımızılar, kongre üyelerimizle, büyük Fenerbahçe ailesi ile birlikte haklı mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğimizi bildiri, bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemiz'e ve başkanımıza dokunmak isteyenlerin, bir kez daha düşünmelerini ve hiçbir karar ve makamın büyük Fenerbahçe taraftarı ve büyük başkanımızdan kaynaklanan duruş ve kararlılığımızın önüne geçemeyeceğini, kamuoyuna deklare ederiz."