Televizyon
14 Kas 2014 17:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Aziz Yıldırım'dan Beyaz TV muhabirine fırça! Ertem Şener'den jet yanıt!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Beyaz TV muhabirine çıkıştı. Ertem Şener'den yanıt geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, gündemdeki konularla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, basın toplantısında Beyaz TV'yi kastederek muhabire fırça attı.

"DUR BENİ DİNLE, GİT TELEVİZYONUNDA KONUŞ"

Tribünde yaşanan olayları eleştiren ve önüne geçmek için mücadele edeceklerinin altını çizen Yıldırım, "Bir tv kanalı da (Beyaz TV) bunları konuşturup kahramanlık taslıyor." derken araya giren Beyaz Tv muhabiri Aziz Yıldırım'ın sözünü kesmeye çalıştı. Fenerbahçe Başkanı muhabirin çıkışı üzerine şahsı susturarak "Dur beni dinle, git televizyonunda konuş" dedi.

"HAPİS YATIP, KOKAİN İÇENLERE ÇANAK TUTUYORSUNUZ"

Beyaz Tv'yi eleştirmeye devam eden Yıldırım, "Basın olarak siz de amigolara, hapis yatanlara, kokain içenlere çanak tutuyorsunuz." diye konuştu.

Ertem Şener, GFB grubuna prim verdiği ve canlı yayına çıkarıttığı için Beyaz TV'yi eleştiren kanalın muhabirine canlı yayında fırça atan Aziz Yıldırım'a resmi Twitter hesabından cevap verdi. 

ERTEM ŞENER: BEYAZ TV KİMSENİN TALİMATIYLA ÇALIŞMAZ

Şener, "İ.Hacıpsmanoğlu "bu adamı niye konuşturuyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz?" A.Yıldırım "BeyazTV niye onlarla röp yaptı ?" ŞİMDİ Anladınız mı? Beyaz TV Spor kimsenin talimatı ile çalışmaz ! Tek sahibimiz ALLAH , tek hesabı da ALLAH'a veririz !!!Dün İbrahim başkan bugün Aziz başkan niye bunları konuşturuyorsunuz ? diyorsa BU BİZİM HAKLILIĞIMIZ,TARAFSIZLIĞIMIZDIR." ifadelerini kullandı.