Gündem
15 Oca 2013 14:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

AZİZ YILDIRIM'A ŞOK SÖZLER; ''TARAFTAR MI SANA 'GİT YAT' DEDİ?''

Sanatçı Ali Erkazan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman için çok sert ifadeler kullandı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Ali Erkazan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve teknik patron Aykut Kocaman için çok sert ifadeler kullandı.

Aykut Kocaman’a "İstifa ettiysen git kardeşim" sözleriyle yüklenen Erkazan, "Bizim başkan da öyle. Aziz Yıldırım, ‘ben Fenerbahçe için bir yıl hapis yattım, o bağıranlar ne yaptı’ diyor. Bu lafı ona yedirirler… Bağıranlar ne mi yapmış? Fenerium’ları rekora taşımış, kombineleri zorluklarla almış, yağmur çamur demeden takımı desteklemiş, gaz dememiş, jop dememişler gelmişler. Ben de ona soruyorum. Hangi Fenerbahçe taraftarı sana git hapis yat dedi? Yattıysan kendin yattın. Kulüp için yattım deme!" ifadelerini kullandı.

"SEN ALEX’İ GÖNDERİYORSUN..."

Erkazan, Belhanda transferi için ise şunları söyledi: "Belhanda umarım ‘bela-handa’ olmaz. Sen elindeki Emre ve Alex’i gönderiyorsun ve 22 yaşındaki bir çocuktan Alex olmasını bekliyorsun. Bence Aykut Hoca bu takımı organize edemiyor. Şu anki kadroda olan çoğu oyuncuyu o aldı. Bunları hazırlamak da kendi görevi. 1461 Trabzon maçında rezil olduk."