Gündem
03 Şub 2012 16:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

AZİZ YILDIRIM'A İKİ ÖNEMLİ ZİYARET! HANGİ İSİMLER ZİYARET ETTİ?

Metris Cezaevi'nde görüş gününde 2 ilginç ismin ziyarete ettiği iddaa edildi.

Eski manken ve oyuncu Funda Barın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte 7 aydır Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski TFF Kurul Üyesi Avukat Talat Emre Koçak'ı ziyaret etti. Metris cezaevine ziyarete gelen diğer isim ise Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'dı. Ancak Sadettin Tantan'ın kimi ziyaret ettiği açıklanmadı.

Türkiye'yi sarsan şike operasyonun 7 aydır tutuklu bulunan Metris cezaevine isimlere görüş gününde gelen ziyaretçiler arasında dün 2 ilginç isim dikkat çekti. Eski manken ve oyuncu Funda Barın, dün Metris Cezaevi'ne gelerek şike operasyonun da 7 ay önce Fenerbahçe külübü başkanı Aziz Yıldırım, Cemil Turan, Bülent Uygun, Şekip Mosturoğlu gibi isimlerle birlikte tutuklanan TFF eski Kurul Üyesi Avukat Talat Koçak'ı ziyaret etti. Görüş günü olan dün cezaevinde bir saat avukat Koçakla görüşen Funda Barın'ın daha sonra cezaevinden ayrıldığı öğrenildi.

Metris Cezaevi'nin görüş günü olan dün ziyaretçiler arasında Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan da yer aldı. Dün saat 14:00 sıralarında Metris Cezaevi'ne gelen Tantan'ın bir saat kaldıktan sonra ayrıldığı öğrenildi. Sadettin Tantan'ın kimi ziyaret ettiği ise açıklanmadı.