Gündem
19 Tem 2013 13:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

AZİZ YILDIRIM TV YÖNETİCİLERİNE PATLADI ''ÇILDIRTMAYIN BENİ ARKADAŞ''

Fenerbahçe'nin UEFA'ya katılacağı belli olduktan sonra yaşanan bazı gelişmeler Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirdi..

CAS’ın Avrupa vizesini vermesi sonrasında Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki yönetim kurulunun bulunduğu bölümde başkan Aziz Yıldırım’ın sevinç haykırışları duvarlarda yankılandı.

CAS’ın kararının yazılı olarak kulübe ulaşmasından sonra yöneticiler ve kulüp personelinin yanında başkan Yıldırım sevincinden, “Bugün bayram bayram. Fenerbahçe bayramı. Gelen bu evrak zaferimizin kanıtıdır. Yarın (bugün) ikinci bayramı da yaşattıracağım. Cardozo’yu da aldıracağım ve taraftara sözümü tutacağım” diye haykırırken kararın açıklanması sonrasında televizyonlara bağlanan hukukçuların konuşmalarıyla birlikte Yıldırım’ın bu sevincinin bir anda isyana ve öfkeye dönüştüğü öğrenildi.

‘ÇILDIRTMAYIN BENi ARKADAŞ’
Hukukçuların olumsuz yorumları karşısında adeta çıldıran başkan Aziz Yıldırım’ın, “Ne diyor bunlar?” diyerek talimatlar savurduğu ortaya çıktı. Sonrasında televizyon kanallarının yetkilileriyle konuşan başkan Yıldırım’ın, “Beni çıldırtmayın arkadaş. Bunların hepsiyle hesaplaşacağım, dava edeceğim. Yalan söylüyor bunlar, yalan. Bunları televizyonlara çıkartmayın. Fenerbahçe’nin bayramını kutlamasına engel oluyorlar. Bunlarla hukuksal anlamda uğraşırım. Siz de yanlış ve bilgisiz insanları, eksik bilgiyle yorum yapanları televizyonlara çıkartıp kamuoyunu aldatmayın” diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.