Gündem
17 Eki 2011 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

AZİZ YILDIRIM SOYUNMA ODASINI BASTI MI? BÜNYAMİN GEZER AÇIKLADI!

Hakemliği bırakarak yorumculuğa soyunan Bünyamin Gezer, ilk programına çıktı.

TRT’deki Futbol Ateşi programında önemli açıklamalarda bulunan Gezer, ’Aziz Yıldırım hakem odası bastı’ iddialarına son noktayı koydu.
Bünyamin Gezer’in, Aziz Yıldırım ile ilgili açıklamaları şöyle: “Trabzon maçının 2. yarısına çıkarken Aziz Yıldırım bana ’Vermediğin faul sonucu etkiledi’ dedi.. Bu isyan normal. Benim soyunma odamı kimse basmaya kalkmadı, sadece teşekküre gelirlerdi. Ama koridorda rastlıyorduk zaman zaman. Örneğin Trabzon - Fenerbahçe maçında çok yazıldı. İkinci yarıya tam çıkarken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım benim önümden geçiyordu. Durdu ve sadece şunu söyledi: “Hocam şu dakikada vermediğin faul sonucu etkiledi. Bakacağım eğer sen haklıysan hiçbir şey demeyeceğim ama yüzde yüz ben haklıyım. Buna eminim.

Söylediklerinin hepsi bu.. Sonra bu kısa konuşma çok abartıldı. Penaltı ofsayt falan değil, bir faul kararını söyledi. Bence bunu söyleme bir yöneticinin hakkı olmalı. Bu kadar da isyan normal karşılanmalı. Faul değilse ben futbolu bilmiyorum dedi. Sonra ertesi gün bakıyorsunuz soyunma odasını bastı. Kim bastı kardeşim?”

GEZER’İN EMRE BELÖZOĞLU İLE OLAN ANISI

“Geçen yıl Emre’nin ellerini kollarını sallayarak üzerime doğru gelişi çok eleştirildi. O pozisyonu çok iyi hatırlıyorum. Seyredenler için ’Emre, Bünyamin hocaya bağırıyor’anlamı çıkmış olabilir. Ama Emre orada bana itiraz ederken, ’Bünyamin abi sen Türkiye’nin en iyi hakemisin. Bu faulü nasıl vermezsin’ dedi.