Gündem
29 Oca 2013 10:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

AZİZ YILDIRIM KİME SAVAŞ AÇTI? "BU ÇAKALLARA PABUÇ BIRAKMAYACAĞIM"

Aziz yıldırım, yaklaşık iki yıl sonra bir deplasmana gitti, gittiğine gideceğine pişman oldu..

Mayıs 2011'de şampiyonluklarını ilan ettikleri 4-3'lük Sivas maçından sonra ilk kez bir deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Antep'e gittiğine gideceğine pişman oldu..

509 gün sonra sarı-lacivertlilerin bir dış saha maçını takip eden Yıldırım, havaalanında kendisine yapılan protestolara oldukça oldukça sinirlenirken ortam yay gibi gerilmişti.
 
BU ÇAKALLARA PABUÇ BIRAKMAYACAĞIM
 
Yaşanan bu tatsız olayların üzerinden 3 gün geçse de perde arkasında yatan gerçekler ve G.Antep'te yaşanan çarpıcı diyaloglar daha yeni yeni gün yüzüne çıkmaya başladı. Vatan gazetesinden Ali Can'ın haberine göre; 2-1'lik F.Bahçe üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın devre arasında G.Antep'in başarılı başkanı İbrahim Kızıl'la karşılaşan Yıldırım havaalanında yaşanan olaylarla ilgili sert ifadeler kullandı.

Kendisine protestoların iç yüzünü soran Kızıl'a "Kulübü benim elimden almak isteyenler var. Bu yaşananların sorumlusu hep onlar.. Onların kimler olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bu çakallara pabuç bırakmayacağım. Sürekli olarak benimle uğraşıyorlar ama bu şekilde beni yıldıramazlar. F.Bahçe'yi o kişilere bırakmayacağım" sözleriyle dert yanan Yıldırım, o sinirle soyunma odasının yolunu tuttu.
 
KİMSE SULTAN DEĞİL
 
Aziz Yıldırım'a yönelik "Bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, bezirgan değil. Bu kadar güvenme hiç kendine Aziz Yıldırım", "Küçük grup, küçük bir grup arma peşinde", "I love you Alex" tezahüratlarını yapan bir grup, kafilenin havaalanından ayrılmasıyla kavgaya tutuşmuştu.. Yönetime destek verenlerle birbirine giren taraftar grupları polisin müdahalesiyle güçlükle sakinleştirilmişti.