Gündem
18 Ara 2012 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

AZİZ YILDIRIM: KADIKÖY'E TEK BİR GALATASARAYLI GİREMEZ!

G.Saray-F.Bahçe derbisi bitti, geriye yanıt bekleyen çok önemli sorular kaldı.

Başkan Aziz Yıldırım, bu üç konuda açıklamalar yaptı, F.Bahçe camiasının yol haritasını çizdi. Başkan Yıldırım'ın açıklamalarına geçmeden önce bir gözlemimizi aktaralım.

Akşam'da yer alan habere göre; Yıldırım, F.Bahçe'nin Arena'da oynadığı iyi futbol nedeniyle kesinlikle karamsar değil. Takımın sahadaki duruşundan aldığı güvenle geleceğe yönelik çok iddialı açıklamalar yaptı.

İşte Başkan Aziz Yıldırım'ın futbol kamuoyuna açık mesajları:

'Hocamız Sayın Aykut Kocaman'a inanıyorum, güveniyorum. Herkesin de bilmesini isterim ki benim bu takıma inancım tam. Bu sezon şampiyon biz olacağız. Bundan da ismim kadar eminim. Futbolcularımızın kalitesi ve oynadığı futbol, bizi şampiyonluğa götürür.

33. Hafta, G.Saray ile Kadıköy'de oynayacağımız maçta bir tek G.Saray taraftarı Şükrü Saracoğlu'na giremez. Çünkü biz deplasman yasağının kalkması için elimizden geleni yaptık, her türlü garantiyi verdik.

TARAFTARLARIMIZA KEFİL OLDUM
Hatta ben bu yasak kaldırılsaydı, maça gidecek olan F.Bahçe taraftarının nüfus kağıdı fotokopilerini alacaktım. Ayrıca olay çıkarmamaları için taraftardan 'Olay çıkarsa sorumluğu kabul eden' bir belge de alacaktım. Ben F.Bahçe taraftarına kefil oldum ama Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği kabul etmesine rağmen G.Saray Kulübü bunu kabul etmedi. Rövanşa biz de kabul etmiyoruz.

Galatasaraylılar, koreografi yapmışlar. Esas koreografi nasıl yapılır, 33. haftada Kadıköy'de herkese göstereceğiz.'

G.SARAY iÇGUVEYiSi GiBi
Arena mı, Şükrü Saracoğlu mu? Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yeniden inşaasını gerçekleştiren F.Bahçeli yönetici Nihat Özbağı, G.Saray'ın stadının Saracoğlu'ndan daha iyi olduğunu söyledi.

Özbağı, bu tespitinin yanı sıra AKŞAM Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya Sarı-Kırmızılı kulübün stadı için çarpıcı bir de niteleme kullandı. Nihat Özbağı, TOKİ'nin inşa ettiği Arena için G.Saray'a 'İçgüveyisi' benzetmesi yaptı.

İşte Küçükkaya'nın 'Arena'da serbest düşüş!' başlıklı yazısında yer alan Nihat Özbağı'nın Arena yorumu:

G.SARAY BÜYÜK CAMİA
'Ali Koç, Nihat Özbağı, Abdullah Kiğılı ve Nihat Özdemir, Başkan Ünal Aysal'ın locasındaydı. 20 dakika kala soyunma odasına gidip takımlarına moral verdiler. Saracoğlu'nu inşa eden Özbağı'ya sordum, 'Arena daha iyi. Bu gerçek. Biz kendi imkanlarımızla yaptık. Onlarınki içgüveyisi gibi. Oysa büyük camia, hiç ihtiyaçları yoktu' dedi.'