Gündem
23 Tem 2013 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

AZİZ YILDIRIM GAZETECİYİ STATTAN ATTIRDI;''BU RENKLERİ SEVMİYORUM KARDEŞİM''

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ezeli rakipleri Galatasaray'ın renklerine adeta alerjisi var..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendi kulübünün renkleri olan sarı-lacivertten başka renge adeta alerjisi de özellikle de ezeli rakip G.Saray’ı temsil eden sarı-kırmızıya. Bunun en son örneği F.Bahçe’nin Azerbaycan’da oynadığı Lankaran maçında yaşandı.

Sarı-kırmızılı renkte çiçeği bile tahammülü olmayan F.Bahçe Başkanı, G.Saray’ın renklerini çağrıştıran bir gazeteciyi statta gördüğünde 3-4 defa ve üstüne basa basa “Sevmiyorum kardeşim bu renkleri sevmiyorum, ne yapayım sarı-kırmızıyı sevmiyorum. Hiç sevmiyorum” diyerek tepkisini ilginç bir şekilde gösterdi.

Bu arada Azerbaycan haber sitesi fanat.az, Lankaran-F.Bahçe maçında G.Saray formasıyla stada gelen korner.az sitesi çalışanı Saxavat Gurbanov’un Aziz Yıldırım’dan gelen talimatla güvenlik tarafından dışarı çıkarıldığını öne sürdü. Akreditasyonu bulunan Gurbanov’un taraftarların aldığı bölümden giriş yaparak karşılaşmayı izlediği öğrenildi.

Palmali Şirketler Grubu Başkanı ve F.Bahçe’nin önceki günkü hazırlık maçı oynadığı Khazar Lankaran’ın sahibi Mübariz Mansimov, UEFA’nın Türk futboluna yaptıklarının kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Mansimov “Bunu korkmadan kimseden çekinmeden söylüyorum Türkiye’de kesinleşmemiş bir durum var ve UEFA 2 kulübümüze ceza veriyor. Bu kararları kesinlikle doğru değil” dedi.