Gündem
16 Oca 2021 16:49 Son Güncelleme: 16 Oca 2021 17:03

'Aziz Yıldırım cezası' Rasim Ozan Kütahyalı'yı yaktı! 5 ceza dosyası yeniden açılıyor!

Televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'ya Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında canlı yayında söylediği sözler sebebiyle açılan davada 90 gün adli para cezası verildi. Bu ceza 1.300 TL'ye çevrildi.

Rasim Ozan Kütahyalı ile Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım arasında davada karar çıktı. Kütahyalı’ya 0 gün adli para cezası verildi. Bu ceza 1.300 TL'ye çevrildi.

Kütahyalı’nın 2013 yılında Sabah gazetesinde yayımlanan yaızısıyla ilgili Aziz Yıldırım yasal yollara başvurmuştu.

Kütahyalı yazısında, “Yıldırım her zaman işlerini böyle gördü. Fenerbahçe başkanlık forsunu arkasına alıp tehdit, baskı, şantaj, tedhiş yöntemleri kullandı. Kaleci Rüştü’yü göstere göstere dövdürdü. Digiturk’teki yorumları beğenmediği için Kadıköy’de TV kablolarını kestirdi. Hâlâ herkesin anasına avradına küfreden paramiliter internet ağlarını parayla destekliyor Aziz Yıldırım. Fatih Hoca elbette bu seviyede bir adam değil ama geçen seneden beri eski Türkiye tarzı hareketleri artırdığı kesindir.” ifadelerini kullanmıştı.

5 DOSYA YENİDEN AÇILIYOR

Mahkeme, Rasim Ozan Kütahyalı’ya 90 gün adli para cezası verdi. Mahkeme, ardından cezayı 1300 TL para cezasına çevirdi. Mahkumiyet kararı kesin olduğundan Rasim Ozan’ın daha önce ertelenen 5 farklı ceza dosyasının yeniden açılması için dosyadaki mahkumiyet kararının diğer mahkemelere bildirilmesine karar verildi.

Aynı olayla ilgili olarak açılmış olan tazminat davası ise devam ediyor.