Spor
30 Tem 2023 10:46 Son Güncelleme: 30 Tem 2023 12:11

Aziz Yıldırım Ali Koç'a yanıtı fotoğrafla verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a "Başkan, kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretini gösterirseniz, her söyleminize tek tek yanıt verebilirim" demişti. İlhan Ekşioğlu'nun doğum gününe katılan Yıldırım fotoğraflı yanıt verdi.

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde devam eden Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'ın hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Geçmişte başkanlık yapmış, yönetimde bulunan kişilerin mevcut yönetimin altını oymasının ve gerginlik yaşanmasının en çok rakipleri motive ettiğini belirten Koç, "Eski başkanımız, zaman zaman söylemleriyle ya da yancılarının söylemleri ile camiaya ayar vermeye çalışıyor. Aziz Yıldırım, yanındaki yancılarıyla birlikte küçük bir hayal dünyasının içinde yaşıyor. İnanın bütün aklıselim Fenerbahçeliler, sizin derdinizin Fenerbahçe'nin iyiliği, başarısı olmadığını gayet açık şekilde biliyor. Çünkü 20 yıllık efsane bir başkan olarak gerçekten Fenerbahçe'nin bekasını düşünüyor olsaydınız çok daha farklı duruş ve söylem içinde olurdunuz, net." dedi.

"KARŞIMA ÇIKMA CESARETİNİ GÖSTERİRSENİZ YANIT VEREBİLİRİM"

Yapılanları bir tiyatronun parçası olarak gördüğünü de aktaran Koç, şunları kaydetti:

"Kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretini gösterirseniz, her söyleminize tek tek yanıt verebilirim. O güne kadar benim için Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır. Başkan siz hayatımda karşılaştığım en cesur görünümlü ancak hiç de cesur olmayan bir lidersiniz. Biraz iyi kalpli olsaydınız, iyi niyetli olsaydınız fair-play ruhuna sahip olsaydınız, yıllarca savunduğunuz düşüncelerinize ters düşmeyerek Fenerbahçe Spor Kulübüne yapılan eleştirileri dışarıda değil, gelip kongre üyelerimizin önünde yapardınız."

İLHAN EKŞİOĞLU İLE FOTOĞRAF

Daha önce Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışında Ali Koç'un karşısına çıkmayıp İlhan Ekşioğlu'nu destekleyeceği iddia edilmişti.

Aziz Yıldırım bugün Ali Koç'un sözlerine Ekşioğlu ile yanıt verdi. Fenerbahçe'nin yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun doğum gününe katılan Yıldırım cezaevi arkadaşı ile poz verdi.