Magazin
29 Mar 2017 14:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Azeri oyuncu Şahan Gökbakar'a meydan okudu!

Yanlış Anlama filminin Azeri başrol oyuncusu Ferda Amin, Recep İvedik 5 filmiyle Azerbaycan’da çok konuşulan Şahan Gökbakar’a ‘meydan okudu.’

Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan Yanlış Anlama’nın basın toplantısı oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Basın toplantısının ortasında boks eldivenlerini giyerek Recep İvedik serisinin yaratıcısı Şahan Gökbakar’a seslenen Azerbaycan’nın Cem Yılmaz’ı Ferda Amin, “Şahan kardeş bu iş cüsseye bakmaz, ekrandan olmaz gel de burda çarpışalım” dedi. Sözlerinin bir şaka olduğunun altını çizen Amin, “Tabii ki şaka yapıyorum, Şahan abim bizim canımızdır. Bir espri yapmış, biz onu her zaman severiz” ifadelerini kullandı.

Filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin de “Şahan’nın bu şakayı tüm sevgi ve anlayışıyla karşılayacağını düşünüyorum. Şahan kimseyi üzmemek için o sahneyi çıkardı, umarım bizim filmimizi sever, bizimle Azerbaycan’a gelir. İki ülkeden danışmanlarla çalıştık ama kurgu olduğunun anlaşılmasını çok isterim” diye konuştu.