Polemik & Kulis
19 Eki 2020 09:43 Son Güncelleme: 19 Eki 2020 15:05

Azerbaycan'daki Haber Global muhabiri de koronavirüse yakalandı

Haber Global sunucusu Osman Girgin, Dağlık Karabağ anlaşmazlığı nedeniyle Azerbaycan-Ermenistan arasında devam eden çatışmaları aktarmak için gittiği Azerbaycan'da COVID-19'a yakalandı.

Dağlık Karabağ nedeniyle Azerbaycan ile Ermenistan silahlı kuvvetleri arasında meydana gelen çatışmaları aktarmak için Azerbaycan'da bulunan Haber Global sunucusu Osman Girgin koronavirüse yakalandı.

Girgin haberi sosyal medyadan duyurdu:

"Görünmez bela Kovid-19 bana Azerbaycan’da “merhaba” dedi. Sonunda tanıştık kendisiyle. Ateş, öksürük, halsizlik ve boğaz ağrısından sonra, gün itibariyle daha iyiyim. Bakü’deki pandemi hastenesinde tedavim başladı. Daha iyi olacağım. Mesajına cevap veremediğim tüm dostlara selam"

Haber Global sunucusu Osman Girgin'in koronavirüse yakalandığının ortaya çıkmasının ardından Girgin'le aynı otelde kalan diğer Türk gazetecilere de bu sabah koronavirüs testi yapıldı. Gazetecilerin test sonuçlanana kadar otelden ayrılamayacakları öğrenildi. 

HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bugün doğum günü olan Girgin, hastanede kendisine sürpriz yapıldığı anları da takipçileriyle paylaştı. Mesleğinin kendisini hiç bu kadar mutlu etmediğini belirten Girgin, paylaşımında şunları söyledi:

"Bu mesleği hep sevdim. Ve hep “başka bir iş yapamam” dedim. Ama mesleğimin beni bu kadar mutlu ettiği hiç olmamıştı.

Tedavimi yürüten doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar...

Bunca işin arasında doğum günü sürprizi hazırlayan, bu inceliği akıl eden herkes, minnettarım"