Magazin
11 Ara 2010 21:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

AYŞE'YE CİCİ KARDEŞ GELİYOR!

Olaylı bir şekilde yollarını ayrıldığı Deniz Akkaya'dan Ayşe isminde bir kızı olan Efe Önbilgin'in 1 ay önce evlendiği eşi Hande Duygu Önbilgin hamile!

Deniz Akkaya ile evlenmesine herkesin kesin gözüyle baktığı Efe Önbilgin, sürpriz bir kararla geçen ay üniversitedeki sevgilisi Hande Duygu Ekşi ile hayatını birleştirmişti. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen sade bir nikah töreniyle dünyaevine giren ikili, bu sürpriz evlilikleri karşısında hiçbir açıklama yapmayarak sessiz kalmayı tercih etmişti. Ünlü işadamının iş yoğunluğu nedeniyle balayına da çıkamayan ikilinin şu günlerde yeni bir heyecan içinde oldukları öğrenildi.Akşam gazetesinden Sayit Durmaz’ın haberine göre; Hande Duygu Önbilgin’in 6 haftalık hamile olduğu ve çiftin bir süre önce bu haberi öğrendikleri iddia edildi. İddialara göre Önbilgin, hamile olduğunu Amerikan Hastanesi’nde yaptırdığı kan testi sonucunda öğrendi. Hande Duygu Önbilgin’in yaklaşık 7 ay sonra da bebeği bu hastanede kucağına alacağı konuşuluyor.

İlk kez ’poz’ kestiler

Efe Önbilgin ile Hande Duygu Önbilgin önceki gece Blackk’te görüntülendi. Evlendikleri ilk günlerde yüzünü saklayıp, görüntü vermekten kaçınan yeni gelin bu kez objektiflere gülümsedi.