Gündem
13 Eki 2023 08:10 Son Güncelleme: 13 Eki 2023 08:10

Ayşenur Arslan’dan ‘aydınlara’ Erdoğan sitemi! ‘CHP’ye o kadar kızgınlar ki…’

Ayşenur Arslan, “aydınlar topluluğu” diye işaret ettiği isimler için “CHP’ye o kadar kızgınlar ki, bunu Erdoğan’a çiçek atarak ifade ediyorlar” siteminde bulundu.

Gazeteci Ayşenur Arslan, Halk TV’nin internet sitesinde kaleme aldığı yazısında, “aydınlar topluluğu” diye işaret ettiği isimler için “CHP’ye o kadar kızgınlar ki, bunu Erdoğan’a çiçek atarak ifade ediyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

“Gele gele geldiğimiz yer ortada: İktidar, hegemonyasını tesis etmiş bulunuyor! HEGEMONYA.. Yani zorun / zorbalığın / yeniden tedavüle giren tanımla istibdadın bir toplum tarafından RIZAYLA kabullenilişi” diye yazan Ayşenur Arslan, “Bir türlü kulluktan yurttaş olmaya geçemeyen, bilmeden inanan insanlar için şaşırtıcı değil belki” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

“Ya entelijansiya dedikleri, hani şu aydınlar topluluğu? Birer birer “düşmeleri” size göre acaba neden?

CHP’ye o kadar kızgınlar ki, bunu Erdoğan’a çiçek atarak ifade ediyorlar.

‘Osman Kavala, Can Atalay, Selahattin Demirtaş, Barış Pehlivan ve daha niceleri içerde.. Cumartesi Anneleri hırpalanıp duruyor.. Tarikatlar aldı başını gidiyor.. Ama Erdoğan hiç değilse dışarda barış için kendini paralıyor’ diye avunuyorlar..

‘Önümüzde daha beş sene var. Bu kadar uzun süre direnip kavga edilemez ki’ diye düşünüyorlar.

Sizi bilmem, ben önümüzdeki hafta Cerrahi Tarikatı’na kayıt yaptırmaya gidiyorum.

Mazhar Alanson, Gökhan Özoğuz hep oralarda diyorlar. Şeyhi de Ahmet Özhan’mış. Dayak yiyeceksek bari iki meşhur görelim de öyle yiyelim.

Terliğime sordum. ‘Makul’ dedi.”