Gündem
30 Mayıs 2012 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:43

AYŞENUR ARSLAN, SONER YALÇIN'I NEDEN SAVUNUR?

TV Net ekranlarında canlı yayında Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Ayşenur Arslan muhafazakar mahalleden gelen eleştirilere yanıt verdi.

TV Net ekranlarında Habere Bakış’a konuk olan Ayşenur Arslan canlı yayında Veyis Ateş’in sorularını yanıtladı. Medya Mahallesi programında muhalif tutumuyla dikkat çeken Ayşenur Arslan, muhafazakar mahalleden gelen eleştirilere yanıt verdi.

HEM ERGENEKONCU HEM KCK’LI OLMAKLA SUÇLUYORLAR

Ergenekoncu olmakla ihtam edildiğini belirten Arslan sadece haksızlıklara karşı çıktığını söyledi. "Aynı programda hem Ergenekoncu hem KCK’lı olmakla suçlanıyorum, çünkü ayrım yapmadan haksızlıkları gündeme getirmeye çalışıyorum" dedi.

AYŞENUR ARSLAN SONER YALÇIN’I NEDEN SAVUNUR?

Arslan, Ergenekon ve odatv davası özelinde gösterdiği hassasiyet ve Soner Yalçın’a sahip çıkması noktasında gelen eleştiriler karşısında ise "Soner Yalçın’ı savunmak ile fikirlerini savunmak arasında derya deniz kadar fark var" dedi. Arslan, Veyis Ateş’in "Ayşenur Arslan, Soner Yalçın’ı nasıl savunur?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

SONER YALÇIN’I SAVUNMAK İLE FİKİRLERİNİ SAVUNMAK ÇOK FARKLI ŞEYLER

"Soner Yalçın’ı savunmak ile fikirlerini savunmak arasında derya deniz kadar fark var. Bazı kitaplarında isimlerden yola çıkarak bambaşka yerlere götürür, O’nunla o çerçvedeki insanlarla mesela Doğu Perinçek’le benim fikirlerimin uyuşması mümkün değil. Biz bir medya mahkemesi kursaydık ben Soner’i son derece sert biçimde eleştirir, tırnak içinde yargılardım. Ama Soner Yalçın o fikirleri yüzünden yargılanmıyor. Her şeyin arkasında Sebatayist arayan, komplo teorileri üreten biri olduğu için yargılanmıyor. Ergenekon konusunda medya planı yaptığı iddiası var. Ama o kadar ayakları üzerinde duramayan iddialar ki bunlar. Bir de O’nunla birlikte iki Barış da zavallı çocuklar da içerde. Müyesser Yıldız var ayrıca."

BÜTÜN SAÇMALIKLARINA RAĞMEN MEHMET ALTAN’I DA SAVUNUYORUM

"Yazıyorlar bazen her gün Müesser’e el sallıyor diye. Hergün sallıyorum ve sallayacağım da. Çünkü O’nun hakkındaki iddiaları da okudum savunlasını da. Nazlı Ilıcak bile Ergenekon torbasına eleştiri yapıyorsa Ali Bayramoğlu da itiraz ediyorsa ben yapınca neden Ergenekoncu oluyorum? Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Mehmet Altan’ı da savunuyorum bütün o saçmalıklarına rağmen..."

ALİ KIRCA’YA HALA ÇOK KIRGINIM

Veyis Ateş, programda eski defterleri açtı ve "Ali Kırca’ya hala kırgın mısınız?" diye sordu. Ali Kırca, Arslan ile birlikte çalıştığı dönemde ATV’den Cem Uzan’ın sahibi olduğu Star TV’ye geçme kararı almış ve Arslan’la ters düşmüştü. "Evet hala kırgınım" diyen Ayşenur Arslan, Ali Kırca’ya tepkisini dile getirdi. Arslan "Biz Ali Kırca ile aile düzeyinde görüşen insanlardık. Çok yakındık en çok bu nedenle kırılıyor insan." dedi.

 

Osmanlı’nın‘Çılgın Projeleri’ Birer Birer Hayata Geçiyor!

Taksim Projesi Start Alıyor!

216 Butik Çekmeköy’de 158 BinLiraya!


Metropol İstanbul’da Formula 1Heyecanı

Dore LifeProjesinde Fiyatlar 136 Bin Tl’den Başlıyor

Sultan Konakları’nda 2+1Daire 178 Bin Lira!

The İstanbul ResidenceYarın Görücüye Çıkıyor

LunaparkEtkinliği Düzenlendi!

Rings İstanbul’da 2+1 Daire 425 Bin Tl’ye!

Vialand Avm Eyüp 2013′Te Açılacak!

Enerji Verimli Binalar Bilgi Günü”

Çamlıca Tepesine Dev Cami

Glow 3′Te 223 Bin Liraya! SıfırFaizle!

Varyap Hollandalılar’aProjeleri Tanıttı!

75 Milyon İş Ortağımız Var

2b Öncesi Rekor Satış

1120 Lira Taksitle Daire!

2b Pastasına Göz Diktiler

Dönüşüme Maddi DestekVerilecek

ÖzelUçağıyla Gitti, Yarımsaatte Aldı Geldi

TapudairesineGitmeden Ödemenizin Yapıldığından Emin Olun!

Seda SayandanSosyalsorumluluk Projesi !

KentselDönüşüm’de Geridönüşüm Fırsatı!