Gündem
18 Şub 2013 22:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

AYŞEN GRUDA PKK'YI NASIL İKNA EDECEK?

“PKK mağaralarına gidip o insanları ikna ederim” çıkışıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Ayşen Gruda, Habertürk'te aldıığı tepkileri yorumladı...

Söz Sende'de Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı. Özel yaşamına dair samimi açıklamalar yapan ünlü oyuncu, fotoğraf çektirmekten neden korktuğunu da açıkladı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEKTEN KORKUYORUM

Fotoğraf makinelerinden korktuğunu söyleyen Ayşen Gruda bu korkusunun sebebini de şöyle açıkladı: Yan yana durduğum kişi abuk subuk biridir, başıma bir iş gelir diye korkuyorum. Sadece siyasi olarak da değil. Suçlu olabilir, başka bir şey olabilir. Bu durum beni çok yoruyor.

GÖNDERİRLERSE GİDERİM

“PKK mağaralarına gidip o insanları ikna ederim” şeklindeki açıklamalarının safça olduğu şeklindeki yorumlara da cevap veren Ayşen Gruda “Beni göndermezler ama gönderirlerse elbette giderim. Zaten böyle bir durum olursa benim sanatçı arkadaşlarım da taşın altına elini koyar. Belki herkes değil ama sorumluluk alanlar olacaktır. Ancak bu sözlerimin altında başka bir şeyler aramak çok sıkıcı geldi bana.” dedi.

KENDİME HİÇ GÜLMEM

Ünlü oyuncu, sinema kariyeri boyunca rol aldığı filmler ve oynadığı karakterlerle ilgili samimi açıklamalar da yaptı. Kendisine hiç gülmediğini söyleyen Gruda şöyle devam etti: Kendimi her zaman eleştirel bir gözle izlerim. Övüldüğüm ortamdan da hemen kaçarım. Çünkü doğru eleştiriler almadıkları için kariyerleri biten insanlar gördüm.