Magazin
03 Ara 2013 13:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Ayşegül Yıldız sessizliğini bozdu, Sus otur denince susacak kadın değilim!

İbrahim Tatlıses ile 2 yıllık evliliğini geçen cuma bitiren Ayşegül Yıldız, suskunluğunu bozdu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile 2 yıllık evliliğini geçen cuma bitiren Ayşegül Yıldız, Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programında sessizliğini bozdu. 
 
Yıldız, Tatlıses'le 15 yıldır süren ilişkisi sonrası ilk kez konuştu. 
 
İşte Ayşegül Yıldız'ın "2. Sayfa"da anlattıkları :
 
"15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Edepli ve terbiyeli halim bazı insanlar tarafından 'ezik kız' şeklinde yorumlandı. Ben ezik bir kadın değilim. Sustuğum için yanlış anlaşılan biriyim. Evlendiğim için 1 gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Onun çevresine kötü davrandığım iddiaları yalan. 
 
Şimdi bazıları kurbanlık koyun arıyor. Kurbanlık koyun değilim. 'Sus otur' deyince susacak kadın da değilim. Kuyruğum hep diktir. Boşanmayı ben istedim. Hemen kabul etti. Bir anlık tartışma sonrasında bu kararı aldık. Gurur yapmış olabilirim. Kızgınlık da vardı tabii. Onunla çok zor bir süreçte evlendik. Her şeyi göze almıştım. Çünkü sevdim. Çok da mutluydum. Evlenirken 'Zaferi ben kazandım' diye düşünmedim. Zafer çığlıkları atmadım. Tek zafer vardı; o da İbrahim Bey'in saldırıdan sonra ayağa kalkması.
 
İbrahim Bey'e evlenmeden önce 'Kiminle mutluysan onunla ol' dedim. Benimle evlenmeyi seçti. Ayrılıkları sırasında ve sonrasında hayatındaki kadınlarla kötü şeyler yaşamış olabilir. Benimle böyle olmadı. Demek ki kişiye göre muamele yapıyor.
 
İbrahim Bey 'Sağlık nedenlerinden dolayı boşandık' derken yanlış anlaşıldı. Kullandığı ilaçlardan dolayı bazı konulara sert tepki veriyor. Ses tonu yüksekliyor. Evde bir bebek var. Elif Ada'nın huzurlu ve sakin bir ortamda büyümesini istedim. Onu hala seviyorum. Saygım sonsuz. Yeniden evlenmemiz biraz zor. İbrahim Bey bir başkası ile mutlu olmayı seçerse de buna üzülmem. Derya Tuna'ya dönerse asla kırılmam. Kızmam. Mutlu ve huzurlu olsun bana yeter. 'Ayşegül' dediği anda da yanına koşarım."