Magazin
02 Tem 2021 09:20 Son Güncelleme: 02 Tem 2021 10:00

Ayşegül Çınar sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'na isyan etti! Olay gecesini böyle anlattı

Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakılırken, sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Serbest bırakılmasının ardından açıklama yapan Çınar, “Furkan’ın öfke kontrolü sorunu var ama onu çok seviyorum... Keşke onu hiç tanımasaydım. Hem kendini, hem beni bitirdi. Adımı lekeledi, artık kimse bana iş vermez” dedi.

Gece saatlerinde Beyoğlu Karaköy’de meydana gelen olayda, bir otelin restoranında oturan Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile restoran çalışanları arasında kavga çıkmış, 7’si polis 12 kişi yaralanmıştı. Olay yerine gelen Özel Harekat polisleri tarafından gözaltına alınan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, Karaköy Polis Merkezi'ne götürülmüştü. Emniyette ifadeleri alınan oyuncu Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmişti.

AYŞEGÜL ÇINAR SERBEST BIRAKILDI, SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Savcılığa çıkarılan Çınar serbest bırakılırken, erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu, 'kamu güvenliğini tehlikeye sokma' ve 'görevli memura direnme' suçlarından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli Çalıkoğlu, 'kamu güvenliğini tehlikeye sokma', ‘hakaret’ ve 'görevli memura direnme' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'BİZİ BOŞ YERE LİNÇ ETTİLER'

Günaydın'dan Ömer Karahan'ın haberine göre; Ayşegül Çınar, olay gecesini böyle anlattı:

"Mesele medyaya yansıdığı gibi değil. O gece Furkan'la Karaköy'deki bir otelin terasındaki restorana gittik. İlerleyen saatlerde yan masadaki bir adam, Furkan'ın kafasında şişe kırdı. Furkan bunun üzerine cinnet getirdi. O adamla kavga ederken, restoran görevlileri sevgilimin üstüne çullandı. Furkan'ı resmen linç ettiler. Sonra olay yerine polis geldi."

'BEN KAFA ATMADIM'
"Furkan, polisin silahını alıp havaya ateş açtı. Bunu, kavga bitsin diye yaptı. Orada mağdur olan bizdik ama tüm Türkiye bizi linç etti. Ben polise kafa falan atmadım. Zaten bunu yapmış olsam serbest kalmaz, cezaevinde olurdum. Tamam Furkan'ın öfke sorunu var, bunu biliyorum. Ama onu seviyorum. Keşke onu hiç tanımasaydım. Hem kendini, hem beni bitirdi. Kariyerim mahvoldu. Artık kimse bana iş vermez!"

'Bu saatten sonra bana kimse iş vermez' diyerek isyan eden Ayşegül Çınar sözlerine şöyle devam etti: ''Furkan cezaevine girdi, yapayalnız kaldım. ailemin güvenini ve işimi kaybettim. Furkan'ın öfke problemi var. Ailesiyle karar aldık; tahliye olunca bir klinikte tedavi görecek. Benim de psikolojik destek almam lazım.''