Medya
23 Mayıs 2013 22:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

AYŞE ARMAN YİNE KIZDIRACAK! TÜRBANLI KADINLAR TEHLİKELİ!

Ayşe Arman başörtülü kadınların araba kullanmasını kendine dert edindi ve kızdıracak eleştirilerde bulundu.

Başörtülü kadının araba kullanması bir dönem çok tartışılmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman trafikte başörtülü kadınların araç kullanmasını kendine dert edindi ve yazısına taşıdı.

"Yazısına kadınların türban takmasıyla ilgili bir derdim yok" diye başlayan Ayşe Arman trafikte araç kullanan bazı türbanlı kadınların kendisinin derdi olduğunu söyledi.

Ayşe Arman bununla yetinmezmiş gibi bir de kadınların başörtüsü bağlama biçimlerini eleştirdi. Arman başörtüsünü yanlış bağlayarak kadınların etrafını göremediğini ve trafikte tehlike yarattığını şu sözlerle iddia etti: "Türbanı düzgün takanlara bir şey demiyorum ama bir kısmı öyle bir takıyor ki araba sürerken ne sağlarını ne de sollarını tam görebiliyorlar. Öne doğru 3 santim çıkmış türbanlar, görüş açılarını kısıtlıyor, kaç kere tehlike atlattık. ’Arabada başlarını açsınlar’ demiyorum’ herkesin kendi tercihi, sadece lütfen araba kullanırken türbanın üst tarafını kapatmayacak şekilde arkaya kıvırsınlar. Bizim de hayatımızı tehlikeye atıyorlar" dedi.

Arman bu sözlerinden dolayı kendisine kızılacağını da belirterek bugüne kadar böyle bir sorundan haberdar olmadığını belirterek okuyucularının kendisine yazmasını istedi.