Gündem
05 Şub 2013 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

AYŞE ARMAN RÖPORTAJINA KIZAN PERİHAN MAĞDEN BARBAROS ALTUĞ'LA YOLLARI AYIRDI!

Perihan Mağden'le menajeri, ünlü "edebiyat ajanı" ve Medyaradar yazarı Barbaros Altuğ'un yolları ayrıldı.

‘Edebiyat ajanı’ olarak bilinen ve ünlü edebiyatçıların haklarını temsil eden, köşe yazarı Barbaros Altuğ’la yazar Perihan Mağden birlikte çalışmama kararı aldı.
Sosyal medyada ses getiren olayın nedeni olarak, Barbaros Altuğ’un geçtiğimiz Cumartesi günü Ayşe Arman’a röportaj vermesi gösterildi. Yazar Perihan Mağden ile Ayşe Arman’ın geçmişte yaşadığı kavganın mahkemeye taşınmasından dolayı Mağden’in, Barbaros Altuğ’un Arman’a röportaj vermesine kızdığı ve Altuğ’la Mağden’in yollarını ayırdığı iddia edildi.

‘Beni anlaması gerekirdi’
Konuyla ilgili açıklama yapan Altuğ, “Çalıştığım herkesle dostluk  ilişkim de var. Uzun yıllardır beraberiz. Röportaj yaptığımı söylediklerim arasından tek tepki Perihan Mağden’den geldi. Halbuki kendisi de Hürriyet’e iki hafta önce röportaj veren biri olarak en çok anlaması gerekenlerdendi” dedi.
Uzun mesajlaşmalar sonunda çalışmamaya karar verdiklerini söyleyen Barbaros Altuğ şunları söyledi: “İş konusunda önceliklerimizin ayrılması bu sonucu getirdi.  Kendisinin kitaplarını okumaya elbette devam edeceğim. Yolu açık olsun.”

Sosyal medyada da ses getiren bu olayla ilgili ünlü televizyoncu Bahar Feyzan Twitter'ında ilginç bir mesaj yazdı.

İşte o tweet: