Medya
13 Ara 2012 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

AYŞE ARMAN, O RÖPORTAJDAN UTANIYOR MU ACABA?

Yavuz Semerci yazdı: O röportajı okuyanların başına gelen benim de başıma geldi.Zehirlendim!

Gazeteport yazarı Yavuz Semerci, Aslı Baş cinayeti ile ilgili olarak Ahmet Bayer’le görüşen Ayşe Arman’ın Hürriyet’te yeralan röportajını yerden yere vurdu.

İşte Semerci’nin bugünkü yazısı...

Ne zaman Aslı Baş ile ilgili bir haber okusam, (bilirkişi raporlarıyla intihar etmediği ortaya çıkan manken) hep aklıma hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman geliyor!
Hatırlayalım. Aslı Baş, Club Flipper’in sahibi (dalarken vurgun yemesi nedeniyle engelli yaşayan) Ahmet Bayer’in evinde intihar ettiği söyleniyordu. Ailesi ise bir cinayete kurban gittiğini düşünüyordu. Ailenin tuttuğu bilirkişi olayın intihar olmadığı şeklinde bir rapor düzenliyor. Soruşturma sil baştan yapılırken, Ahmet Bayer’in iki oğlu (Hakan ve Volkan) tutuklanıyor.
Bu noktada devreye (meraktan) Ayşe Arman giriyor. Atlıyor Bodrum’a gidiyor. Bayer ile tadına doyulmaz bir röportaj yapıyor.İşte o röportajı okuyanların başına gelen benim de başıma geldi.Zehirlendim! Aslı Baş, kıskanç, kişilik bozukluğu olan, intihara meyilli ve adeta Bayer’e yapışmış birisi… Verilen mesaj buydu. 
Ne yalan söyleyeyim, Arman’ın söyleşisi “Allah insanı böyle birisiyle ilişki kurmaktan korusun” dedirtecek kadar bir fikir oluşturmamı sağlamıştı. Arman’ın bu görüşmeden önce Bayer’i tanıyıp tanımadığını bir dostluğu olup olmadığını bilmiyorum. Ama haksız yere suçlanan bir baba ve haksız bir şekilde tutuklanan iki oğul profili çok güzel çizilmişti. Arman şüphesiz, “Acılı aile de benimle konuşmak isterse kapım açık” gibisinden laflar etmişti ama aile ne diyecek ki, işte Bayer ailesine iftira atılıyor fikri çok güzel işlemişti. 
***
Sonra neler oldu? Mahkeme farklı bir bilirkişi tayin etti. O bilirkişi de olayın bir intihar olamayacağını ortaya koydu. Dün de ilginç bir haber vardı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ