Polemik & Kulis
16 Mayıs 2011 12:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

AYŞE ARMAN HER HAFTA BİZE EZİYET EDİYOR! PERİHAN MAĞDEN FENA ÇAKTI!

Perihan Mağden A Haber'de Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a kendisi için yazdıklarından dolayı fena çaktı.

Atv’nin yeni haber kanalı A haber’de pazar akşamları yayınlanan İnsan Atlası’nın dün akşamki konuğu  ünlü yazar Perihan Mağden’di.Şair–yazar Bejan Matur’un sorularını yanıtlayan Mağden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HERKES ÖZEL HAYAT KUŞU KESİLDİ
Mağden, MHP hakkındaki kaset iddiaları için "Muhafazakar milliyetçi bir partiysen senin söyleminle eylemin arasında tutarlılık olması lazım. Böyle bir duruştan sonra böyle kasetlerin varsa bunu bilmek bizim hakkımız " dedi. Deniz Baykal’ın kasetinin çıktığı zaman kimsenin özel hayata değinmediğini  de söyleyen Mağden, "şimdi herkes özel hayat kuşu kesildi" şeklinde konuştu.

TÜRK MEDYASININ LÜMPEN KARDEŞLİĞİ
Türk medyası’nı "lümpen kardeşliği" olarak nitelendiren Mağden gazetecilerin dayanışmasını paçoz kabile dayanışmasına benzetti. "Gazeteci olmak darbe severliğe, silahlı külahlı örgütler için yataklık  yardım ve önderlik yapmaya, bunları gerekçelendirmeye yetiyor mu" diyen Mağden medyanın silkelenmesi gerektiğini ve ergenekonun medya ayağının da hala çözülmediğini ifade etti. 

ARMAN HER HAFTA BİZE ZULÜM EDİYOR
Mağden, Arman’ın yazdıklarından dolayı avukatı aracılığı ile Arman’a tekzip yayınlattığı halde Arman’ın yine hakaret edici yazılar yazmasını eleştirdi. Mağden, "Arman’a cevap vermek için alında çok kaşındım. Bu süreçte bir köşem olsun isterdim. Ama zalime karşılık vermemekte zülümdür. Medya bana karşı zalim davranıyor. Zaten zalim bir medya figürü. Her hafta çektirdiği fotoğraflarla bize eziyet ediyor" dedi.