Ayrılık kararı alan sosyetik çiftin yalı kavgası büyüyor!

Etel ve Robert Baler’in boşanma kararı almasının ardından, Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nı nasıl paylaşacakları merak konusu oldu.

Ayrılık kararı alan sosyetik çiftin yalı kavgası büyüyor! - Sayfa 1

Roma Plastik’in sahibi Robert Baler’in kalbini şirketinin muhasebecisine kaptırdığını, ilişkisini 1 yılı aşkın süre gizlice devam ettirdiğini ve sonunda eşi Etel Baler’e yakalandığını ilk benden duymuştunuz. 23 yıldır evli olan çiftin boşanma kararı aldığı haberini geçen hafta yazmıştım.

17
Ayrılık kararı alan sosyetik çiftin yalı kavgası büyüyor! - Sayfa 2

BUGÜN MASAYA OTURACAKLAR

Türkiye Musevi Cemaati’nin geçici başkanlarından Sami Herman’ın kızı Etel Baler, aldatıldığını öğrenir öğrenmez iki çocuğunu da alarak oturdukları Ethem Pertev Yalısı’nı terk etti ve Çubuklu Vadi Evleri’nde bulunan villaya taşındı.


27
Ayrılık kararı alan sosyetik çiftin yalı kavgası büyüyor! - Sayfa 3

2 aydır eşinden ayrı yaşayan Etel Hanım, Robert Bey’in barışma çabalarını da karşılıksız bıraktı ve devreye avukatlarını soktu.Robert Baler ve Etel Baler ile avukatları, bugün çocukların velayeti ve nafaka konularında anlaşmak için masaya oturacak. Eğer anlaşma olmazsa, Etel Hanım çekişmeli boşanma davası açacak.


37
Ayrılık kararı alan sosyetik çiftin yalı kavgası büyüyor! - Sayfa 4

YALININ AKIBETİ MERAK KONUSU

Çiftin boşanma haberiyle birlikte, uzun süredir yaşadıkları Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nın akıbeti de merak konusu oldu. Baler ailesine ait olduğu sanılan ve 190 milyon lira fiyat biçilen yalı, aslında New York’taki Joukowsky Aile Vakfı’nın Başkanı Nina Lydia Joukowsky’ye ait.


47