Magazin
30 Mar 2013 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

AYRILIK HABERİNE KIZ BABASINDAN SİTEMLİ YORUM; ŞÖHRET DE BİTER AHMET!

İşler Güçler dizisinin başrol oyuncusu Ahmet Kural ile Burcu Kıratlı'nın ayrılığını baba Kenan Erçetingöz, NTV'deki canlı yayında açıkladı.


"İşler Güçler" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde,  ocak ayında nişanlandığı Burcu Kıratlı ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Burcu Kıratlı'nın annesi Gül Erçetingöz ise ayrılıkla ilgili "10 gündür aralarında bir kırgınlık var. Aileler de konuştu. Genç bunlar, araları bozuk olabilir ama nişan atma gibi bir şey söz konusu değil. 2,5 yıldır beraberler, iki ay önce de nişanlandılar. Birbirlerini seven iki genç var burada, ilişkiyi bitirmek öyle kolay değil. Çocuk oyuncağı değil bu iş." diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı.
 
KENAN ERÇETİNGÖZ AYRILIĞI DOĞRULADI
 
Bu açıklamalar sonrası gözler Burcu Kıratlı'nın babası Kenan Erçetingöz'e çevrilmişti. Zira Kural, Kenan Erçetingöz'den kızını canlı yayında istemişti. Beklenen açıklama bugün geldi.  NTV'de yayınlanan Gülay Afşar'la "Haftasonu" programına katılan Kenan Erçetingöz, kızı Burcu Kıratlı ile Ahmet Kural'ın nişanlılığının kesin olarak bittiğini yine bir canlı yayında açıkladı.
 
AHMET'E SİTEM: "GÜN GELİR ŞÖHRET BİTER"
 
Kızından ayrılan Ahmet Kural'ın şöhretinin arttıkça etrafındaki insanların da değiştini vurgulayan Erçetingöz, ünlü oyuncunun etki altında kaldığını ifade etti. Kenan Erçetingöz, "Her işte hayır vardır sözünü çok severim. Yol yakınken dönülmesi de güzeldir. Gün gelir şöhret biter o zaman o insanlar etraftan dağılır. O zaman Ahmet'in kafasına bu karar dank eder. " diyerek Kural'a ince bir sitemde bulundu.
 
"KIZIMI ÜZMESİNE İZİN VERMEM"
 
Erçetingöz, "Ben ilişkilerine hiç müdahale etmedim. Geldiler bittiğini söylediler tamam dedim, ama Kural'ın kızımı üzmesine de izin vermem" dedi.