Magazin
30 Kas 2019 09:53 Son Güncelleme: 30 Kas 2019 10:01

Ayrılığın sebebi olarak gösterilmişti! Aslı Enver'den yanıt geldi!

Özcan Deniz'le Feyza Aktan'ın evliliğini bitirmesine sebep olarak gösterilen Aslı Enver ateş püskürdü. "Çok kırgın ve sinirliyim" diyen güzel oyuncu, "Yazık… Çok ayıp… Ne münasebet!!!" dedi.

Geçtiğimiz Haziran ayında boşanan Feyza Aktan ve Özcan Deniz hakkında bir magazin programında aylar sonra ayrılığın sebebinin ortaya çıktığına dair ağızları açık bırakan bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın evliliğini Aslı Enver hayranlığı bitirdi.

Özcan Deniz'in sürekli eşine Aslı Enver'i örnek göstermesi çiftin evliliğinde kriz çıkarınca boşanma kaçınılmaz oldu. Özcan Deniz'in sürekli 'Aslı perçem kestirdi', 'Aslı bu elbiseyi giydi' gibi sözlerine maruz kalan Feyza Aktan'ın saç şeklinden kıyafetlerine kadar birçok şeyini değiştiği iddia edildi.

Bunların yanı sıra Murat Boz ile ayrılan Aslı Enver'e ilk mesaj atan kişi de Özcan Deniz'di. Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde başrolü paylaştığı Enver'e "Her zaman yanındayım" diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.

Bu iddiaların ardından ise Aslı Enver, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. İddialara sessiz kalmayan Enver, şunları söyledi:

"Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz'in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle birşey olmadı ve olmayacak. Yazık... Çok ayıp... Ne münasebet!"