Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok!

"Ben sütyen bile takmıyorum. Sizi mi takacağım" tweeti olay olan, tepkiler üzerine sütyenlerini dizip evinde konser havası veren Aynur Aydın, Milliyet.com.tr Cadde yazarı Emre Kara'nın sorularını yanıtladı.

Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 1

"Pandemi döneminde hayatın çok kısa olduğunun farkına vardım ve İstanbul'dan taşınma kararı aldım" diyen Aynur Aydın, özel hayatına ilişkin çarpıcı bir açıklamaya da imza attı. İşte ünlü şarkıcının, Milliyet.com.tr'ye verdiği röportaj...


114
Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 2

Senle ne zaman iletişim kursam ya Stokholm’desin, ya İstanbul'da. Pandemi yüzünden ilk defa bu kadar uzun İstanbul'da kalmış olmalısın. İki şehri illa ki kıyaslamışsındır. Sende hangisi ağır basıyor?

Neden seçim yapmak zorundayım ki? Bana sorarsan her şehrin ayrı dinamiği ve güzelliği var. Düzeni seven bir insanım. İstanbul hissiyat olarak, Stockholm ise sanat olarak beni daha çok besliyor.


214
Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 3

"BİR SENE PARİS'TE YAŞAYACAĞIM"

Başka şehirlerde de yaşadın. Sevmediğin bir yer var mı?

İstanbul, Stokholm, Londra, Münih, Los Angeles; tüm bu şehirlerde hem yaşadım, hem de çalıştım. Hepsini çok seviyorum, bir tek Sofya’yı sevmiyorum. Çünkü Bulgaristan’da güzel anılar biriktirmedim. Şimdi de daha önce hiç yaşamadığım için Paris’e taşınma kararı aldım. Pandemi döneminde hayatın çok kısa olduğunun farkına vardım ve bir sene için Paris’te yaşayacağım.


314
Aynur Aydın'dan sütyen cevabı: Ahlaksızlık yok! - Sayfa 4

"EVLİLİK ÇOK SAÇMA"

Yalnız başına değildir herhalde, bu güzel kadının hayatında mutlaka biri vardır?

Sürekli yurt dışına gidip geliyorum. Türk bir isim duyamazsın o yüzden.

Evlenip çocuğa karışmak fikri kulağına nasıl geliyor?

Çok kötü geliyor! Anne olmayı çok istiyorum ama evlilik bana çok saçma geliyor. Çünkü bugünden bir ömür boyunun sözünü nasıl verebilirim? Veremem! Dürüst gelmiyor açıkçası. Ama mutlu bir beraberliğim olsun, çocuğum olsun ve genlerim devam etsin istiyorum.


414