Magazin
13 Mayıs 2021 12:24 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2021 12:43

Aynur Aydın babasından yediği 'estetik' fırçasını paylaştı

Şarkıcı Aynur Aydın, önceki gün Etiler'de bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenmiş ve konu estetikten açılınca "Bana kalsa her yerimi estetik yaptırırım" demişti. Aydın, bu sözlerin ardından babasından gelen mesajı "Kaç yaşında olursan ol baba azarı diye bir şey var" notuyla paylaştı.

Şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Etiler'de görüntülendiği sırada yanına gelen basın mensuplarıyla sohbet etmiş ve estetik konusunda açıklamalarda bulunmuştu.

Güzellik merkezinde kontrolü olduğunu belirten Aynur Aydın, konu estetikten açılınca, "Bana kalsa her yerime estetik yaptırırım ama çok korkuyorum. Yoksa estetiğe bayılıyorum" demişti.

BABASIYLA YAZIŞMALARINI PAYLAŞTI 

Aydın, bu sözlerinin gündem olmasının ardından babasının kendisine yolladığı mesajları takipçileriyle paylaştı.

Kızının bu sözlerine kızan baba Aydın, "Bu ne kızım başka derdin mi yok? İnşallah yalan haberdir. Çok fena moralim bozuldu.

Aydın, babasının kendisine espri yapmayı yasakladığını belirterek, "Kaç yaşında olursan ol baba azarı diye bir şey var" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: 

Kızına kızan Aydın'ın, mesajında "Bu ne kızım başka derdin mi yok? İnşallah yalan haberdir. Çok moralim bozuldu. Yalan haberse tazminat davası açarsın" dediği görülüyor.

ETİKETLER
#aynur aydın #estetik